Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 16 - 22 липня

ОВЕН. Хороші стосунки з колегами створюють позитивну атмосферу. Варто зменшити обсяг роботи і не планувати нічого серйозного. Постарайтеся бути чесними з собою та близькими людьми. На вихідних можливі цікаві знайомства. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Вам необхідно зосередитися на головному і не витрачати сили на другорядні справи. Вдалий час для прийняття важливого рішення, що матиме вплив на майбутнє вашої родини. У вихідні добре відпочиньте. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. На вас чекає успішна реалізація ідей, матимете привід для радості. Постарайтеся більше часу приділяти собі. У вихідні можливі романтичні побачення і приємні сюрпризи від близьких людей. Сприятливий день — субота, несприятливий — четвер.

РАК. Якщо ви не підганятимете подій і не проявлятимете зайвої нервозності, то тиждень буде спокійним. Не варто конфліктувати з начальством. У вихідні поступово завершуйте початі справи, не заважаючи близьким своїми порадами. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Зможете поліпшити свої досягнення. Розвивайте спостережливість, намагайтеся з розумінням ставитися до інтересів рідних. Варто втихомирити свою гординю та прислухатися до порад колег. Вихідні проведіть з дітьми. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. При вмілій комбінації оптимізму та гнучкості ви зможете досягти результату. Працюйте — і ваш професійний успіх забезпечить гідні прибутки. У вихідні навіть найкоротша дорога порадує якоюсь приємною подією. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ. Будьте обачні, необережне слово може обернутися проти вас. Добре обмірковуйте кожен свій крок. На швидке вирішення проблем не варто сподіватися. У вихідні не відмовляйтеся від поїздки на природу, на дачу. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

СКОРПІОН. Комунікабельність сприятиме реалізації планів і задумів. Вдалими будуть поїздки. Тиждень підходить для закладання фундаменту майбутніх проектів. У вихідні займіться сімейними і домашніми проблемами. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Участь рідних у ваших справах зовсім не зайва. Займіться кар’єрою, але не нехтуйте родиною. Можливі вигідні пропозиції. Ймовірні непорозуміння з начальством. У вихідні не варто братися за вирішення серйозних проблем. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. З’явиться можливість підкорегувати свою долю, довіртеся інтуїції — і вона не підведе. Ваш творчий потенціал дуже високий. Не зв’язуйте себе обіцянками, будьте обачні в особистому житті. Вихідні проведіть із близькими людьми. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ВОДОЛІЙ. Не розслабляйтеся і не сумуйте. Обміркуйте все до дрібниць, перш ніж прийняти остаточне рішення. Краще не зустрічатися з начальством і не сперечатися зі своєю половинкою. Вихідні добре провести на природі. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РИБИ. Настав час ненав’язливо заявити про себе та свої ідеї начальству. Ви можете досягти добрих результатів, правильно спланувавши свої дії, це дасть стабільність і впевненість у майбутньому. У вихідні займіться справою, яка вам до душі. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

Telegram Channel