Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
«Бабусі» Мадонні – уже 60!  А запалює, як молода! (Відео)

Незважаючи на постійну зайнятість, зірка завжди знаходить час для своїх шістьох дітей.

Фото daot.tk.

«Бабусі» Мадонні – уже 60! А запалює, як молода! (Відео)

16 серпня 1958 року народилася всесвітньо відома співачка, танцівниця, кіноактриса, режисер і письменниця. Або одним словом — королева поп–музики Мадонна

Мадонна Луїза Вероніка Чикконе — саме таким є повне ім’я суперзірки (багато хто помилково вважає, що Мадонна — це її сценічний псевдонім) — ще й найбагатша жінка–музикант, багаторазова рекордсменка Книги рекордів Гіннесса та найуспішніша артистка в історії музики! І цього вона досягла завдяки наполегливості, важкій праці та вмінню шокувати. Сама співачка колись сказала про це так: «Як я могла стати іншою з таким іменем? З мене могла вийти або монашка, або те, що вийшло. Інших варіантів не було».

Ось такою вона була у дитинстві. Фото REX Features.

Одна із шести дітей у родині, Мадонна змалку зненавиділа музику. Батько намагався прищепити їй любов до класики — змушував годинами сидіти за фортепіано. Натомість їй подобалися танці — з 14 літ дівчинка почала ходити на уроки балету. Після школи вона 2 роки вчиться в університеті, однак кидає його і остаточно вирішує професійно займатися хореографією. Для цього переїжджає до Нью–Йорка і записується на вечірні заняття з танців. А вдень намагається заробляти гроші — влаштовується офіціанткою у кафе. Звідти її звільняють через підкреслено зухвалий вигляд — роздерті джинси і вульгарний макіяж. Тоді вона змінює професії гардеробниці, моделі, натурниці, продає пончики. Водночас Мадонна пробує робити перші кроки в музиці — засновує декілька груп, співає та грає на гітарі. Дещо вдається — вона потрапляє у танцювальне шоу, привертає деякими композиціями увагу ді–джеїв та музичних продюсерів, однак до світової слави ще далеко.

Мадонна ніколи не зважала на інших і продовжує йти своїм шляхом. Як сама каже: «Краще рік прожити тигром, ніж сто — овечкою». Так і живе — яскраво та без обмежень!

Усе змінюється у 1983–му. Після першого вдалого синглу Everybody укладає контракт із компанією Sire Records на випуск альбому. Він називається Madonna, у ньому 8 пісень, і до кінця року розкуповують 5 мільйонів його примірників. Так до зірки приходить світове визнання — критики ошелешені неоднозначними текстами та свіжим звуком, а публіка в захваті від ритму та яскравих сексуальних образів співачки. Саме з того часу поєднання зухвалості, епатажу, скандальності та еротизму стає її візитівкою. Зараз у скарбничці Мадонни тринадцять студійних альбомів, п’ять концертних і три альбоми із саундтреками, шість збірників та вісімдесят два сингли. Погодьтеся — вражаюче! Не можна стверджувати, що кожен із творів співачки — однозначний хіт. Однак завжди проявлялося її вміння підігрівати інтерес до своєї творчості скандальним кліпом, зухвалою поведінкою чи шокуючою появою на сцені в образі Ісуса Христа.

З цього синглу почалася сходження до зірок.  

А це - Мадонна сучасна. Погодьтеся, з того часу кліпи дуже змінилися.

Не можна не згадати про Мадонну–актрису. Її дебют у цьому амплуа відбувся 1985 року. Відтоді знялася більш як у 20 фільмах. Серед здобутків — два престижні «Золоті глобуси», хоча вистачало й гострої критики. Пробувала себе і як письменниця — у 2003–му вийшла книга для дітей «Англійські троянди», яка миттєво стала бестселером.

Нині — їй 60. Вік, коли, здавалось би, варто заспокоїтися та підбити певні підсумки. Але Мадонна не така — вона продовжує виступати з насиченими концертними програмами і не соромиться відвертих костюмів. Хоча багато хто відзначає, що з плином часу зірка стала спокійнішою. Багато уваги приділяє релігії та вихованню дітей. Їх, до речі, в Мадонни аж шестеро. Двоє — біологічні (син та дочка), решта — взяті з притулку. Промовистішим за сторінки біографії став подарунок, який Мадонна зробила собі перед днем народження. Це — щире інтерв’ю та фотосесія для журналу Vogue. Зірка розповіла про сімейне життя, переїзд із дітьми до Португалії та підготовку нового музичного альбому.

Хіба можна повірити, що їй - 60?

Хіба можна повірити, що їй - 60? Фото © Mert & Marcus/Vogue Italia.

А її світлини стали окрасою видання — стилю, зовнішності та відвертості образів можуть позаздрити навіть утричі молодші дівчата. Хтось осудливо зауважить, що для її віку це — занадто. Але Мадонна ніколи не зважала на інших і продовжує йти своїм шляхом. Як сама каже: «Краще рік прожити тигром, ніж сто — овечкою». Так і живе — яскраво та без обмежень!

Ще декілька цитат зірки:

  • «Мій страх перед чимось зазвичай означає, що я повинна це зробити».
  • «Гроші не мають для мене особливого значення. Чим більше їх у тебе — тим більше проблем. А ось слава — як наркотик. Вона заповнює порожнечу всередині тебе».
  • «Мені важко було зрозуміти свого батька, доки в мене самої не з’явилися діти».

«Як я могла стати іншою з таким іменем? З мене могла вийти або монашка, або те, що вийшло. Інших варіантів не було». Фото EPA/FELIPE TRUEBA.

«Як я могла стати іншою з таким іменем? З мене могла вийти або монашка, або те, що вийшло. Інших варіантів не було». Фото EPA/FELIPE TRUEBA.

 

Telegram Channel