Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чи має кума Путіна танцювати в українському шоу?

Ось таких «нових» політиків нам пропонують — з гарними обличчями і фальшивими гаслами.

Фото 4mama.ua.

Чи має кума Путіна танцювати в українському шоу?

Журналісти «Телевізійної служби новин» виступили проти участі в проекті на «1+1» «Танці з зірками» Оксани Марченко, телеведучої, дружини лідера проросійської організації «Український вибір», а тепер ще й прокремлівської партії «За життя» Віктора Медведчука

34 кореспонденти (серед них — ​Олександр Моторний, Ольга Кошеленко, Іван Гребенюк, Соломія Вітвіцька, Олег Гулик, Ольга Кашпор) підписали з цього приводу спеціальну заяву. Вони зазначили, що не поділяють таке рішення керівництва свого каналу і засуджують появу в ефірі «особи, яку пов’язують близькі стосунки з президентом Російської Федерації Путіним». Автори звернення нагадують, що чоловік Марченко, Віктор Медведчук, «неодноразово робив проросійські заяви, зокрема нібито про те, що в Україні триває не зовнішня агресія, а громадянська війна». «Подружжя жодного разу за роки війни не засудило агресію Кремля на Донбасі та анексію Криму», — ​наголошують телевізійники.

ТСНівці кажуть, що завжди чітко і послідовно стояли на позиціях територіальної цілісності, незалежності та збереження суверенітету України, і для них «це не чужа війна, а патріотизм — ​не просто слова».  Смілива і чесна позиція журналістів ТСН. Бо, скільки б українці себе не обманювали, в умовах війни ніщо не може бути поза війною та політикою. Ні шоу, ні спорт, ні економіка, ні церква. На те вона і гібридна війна, що ворог атакує не тільки територію. І якщо землю боронять наші воїни, то ідеологію та цінності має боронити весь народ.

Їхню спільну доньку з Віктором Медведчуком Дарину, 2004 року народження, хрестили Володимир Путін та Світлана Медведєва. 

На жаль, керівник «1+1» Олександр Ткаченко так не думає. Для нього солдати — ​окремо, а гроші від шоу — ​окремо. «Хотів би відзначити, що в проекті «Танці з зірками» беруть участь найяскравіші постаті українського шоу-бізнесу незалежно від своїх політичних поглядів і переконань. Як показують результати досліджень, серед тих, кого було б цікаво побачити глядачам на паркеті, — ​й Оксана Марченко», — ​заявив він. 

Пану Ткаченку, просто нагадаємо: теза Путіна про те, що України ніколи не було і нема, — ​це теж «політичне переконання». Але саме через таке переконання у цій війні загинули тисячі, а протягом нашої історії — ​мільйони українців.  Але повернемось до Оксани Марченко. Вона стала кумою Путіна до війни (їхню спільну доньку з Віктором Медведчуком Дарину, 2004 року народження, хрестили Володимир Путін та Світлана Медведєва). Так склалось. І що — ​тепер через це страждати? Так, її чоловік бачить Україну не самостійною, а частиною «руского міра». А може, Оксана з ним не згодна і журналісти ТСН на неї накинулись даремно? 

Якби ж то було так… Рік тому в інтерв’ю «Комсомольській правді» Оксана Марченко зауважила, що весь «бруд» про їхні стосунки із Володимиром Путіним — ​«від заздрощів». Отже, Марченко думає, що їй заздрять через те, що вона — ​кума президента Росії… 
Видно, Оксана досі не зрозуміла, що для українців, які не втратили совісті, гордитись тим, що ти кума головного ворога України Путіна — ​це те саме, що гордитись кумівством із тим, кого малюють з рогами і копитами.

P. S. Тим часом на підтримку Оксани Марченко був організований навіть флешмоб «Оксано, танцюй!». Маючи такі гроші, кума Путіна і народною депутаткою легко може стати.

До речі, після такої підтримки пані Марченко заявила: «Незважаючи ні на що, я вирішила взяти участь у новому сезоні «Танці з зірками» на каналі «1+1» і сама запросила у проект Павла Зіброва».  ​Того, що на свято Купала приїжджав на Волинь у компанії членів партії «Батьківщина». Її лідерку також пов’язують особливою дружбою з кумом Путіна…

Telegram Channel