Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як дружина Трампа мстить йому

Колишня модель Меланія Трамп на 24 роки молодша за чоловіка.

Фото BBC.com.

Як дружина Трампа мстить йому

Погубити кар’єру 72–річного американського президента може не тільки спеціальний прокурор, а і його «друга половина»

Бурхливою в плані стосунків із жінками у Дональда була не тільки молодість, а й середні роки і похилі. Його досі переслідують скандали через романтичні походеньки, у тому числі з жінками легкої поведінки. І уявіть, як це все терпіти його дружині Меланії? Але мусить – такий хрест першої леді.

Хоча з’являється все більше ознак, які вказують на те, що нерви у 48-річної дружини найбільш непередбачуваного президента США здають.

З’являється все більше ознак, які вказують на те, що нерви у 48-річної дружини найбільш непередбачуваного президента США здають.

Дещо про це розповіла така собі Омароса Ньюман–Маніголт. Раніше вона працювала з Трампом на телебаченні, а потім він її взяв у Білий дім відповідати за комунікацію із громадськістю. А коли жіночка звільнилась, то із неабияким завзяттям взялась перемелювати кістки Трампам  – одразу ж сіла писати про них книгу. Так от, колишня соратниця Дональда Трампа вважає, що його дружина постійно робить капості своєму чоловіку, які помітні тим, кому треба.

Як відомо, глава Білого дому терпіти не може нелегальних мігрантів. Але коли цього літа у США розгорівся скандал через те, що дітей нелегалів розлучають на кордонах із їхніми батьками, це було занадто і для непримиренного Дональда. Рятувати ситуацію доручили його дружині – щоб та зустрілась із дітлахами та поговорила з ними. Треба було зробити гарну картинку для телебачення. І знаєте, що вчудила Меланія? Одягла на зустріч куртку, на якій був напис: «Насправді мені байдуже. А вам?» То був скандал. Омароса, яка пише книгу про президентське подружжя, вважає, що Меланія зробила це свідомо – цим вона хотіла сказати, що чоловіку та його адміністрації ці діти «по барабану». І що її взагалі змусили грати на публіку.

А іншого разу Меланія прийшла на президентські дебати у рожевій блузі від Gucci з бантом, який багато кому нагадав… жіночий статевий орган. Адже незадовго до того був оприлюднений скандальний аудіозапис, на якому Трамп каже, що любить (вибачте, цитуємо президента) «хапати за поцьки» красивих жінок.

Тож тепер стає ясно, що не випадково Меланія шарахається, коли Трамп на людях намагається взяти її за руку, щоб продемонструвати, яка вони чудова пара. Це вже не раз помічали. Так що це ще питання, чи вистачить Меланії витримки добути «першою леді» до кінця президентства чоловіка. Спостерігаємо.

Василь КІТ

Telegram Channel