Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 20–26 серпня

ОВЕН. У справах панує літня розслабленість, тож особливого просування не буде. Краще зайнятися особистим життям. Поїздки та нововведення не принесуть бажаних результатів. У вихідні не конфліктуйте з людьми. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

 

ТЕЛЕЦЬ. Настає вдалий період. Довіртеся інтуїції – вона підкаже, хто друг, а хто ворог. Подбайте про підвищення кваліфікації. У вихідні діти зажадають від вас більше часу й уваги. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

 

БЛИЗНЮКИ. На тих, хто звик працювати з душею й азартом, чекає успіх і прибуток. Плануйте довгострокові справи та завершіть вже початі. Можливі цікаві знайомства. Вихідні пройдуть в атмосфері романтики та кохання. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

 

РАК. Пора невдач залишилася позаду. Можна радіти і діяти. Навчіться чогось нового. Кохана людина порадує вас увагою й турботою. Однак обраний вами напрямок може різко змінитися на протилежний. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

 

ЛЕВ. Можливий дисонанс між бажаннями та реальністю. Вам здається, що люди вас використовують. Втихомирте своє самолюбство. У вихідні постарайтеся уникнути сварки з близькими. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

 

ДІВА. Дійте рішуче, втілюйте плани і задуми, але заручіться підтримкою колег, будьте уважні. Є ризик припуститися прикрої помилки. У вихідні не зайвими будуть дисциплінованість і пунктуальність. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

 

ТЕРЕЗИ. Виберіть завдання і продумайте стратегію вирішення. Постарайтеся не перенапружуватися. Плануючи щось нове, не забувайте про старі справи. Вихідні проведіть у приємній компанії. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

 

СКОРПІОН. Будуть вдалими поїздки та відпочинок на природі. Зірки обіцяють додатковий заробіток. Тож не відмовляйтеся від подарунків собі й близьким. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

 

СТРІЛЕЦЬ. Ви здатні розібратися в багатьох заплутаних речах. Ймовірні грошові надходження. Очікують дрібні, але термінові справи. У вихідні ви будете затребувані. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

 

КОЗЕРІГ. Настає період змін у справах, і вам необхідно підготуватися до нових завдань та умов. Пора прощатися із застарілим – чи то речі, чи стосунки. Не марнуйте дорогоцінного часу. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

 

ВОДОЛІЙ. Приділяйте особливу увагу спілкуванню з потрібними людьми. Вдасться зміцнити свій авторитет серед колег, це додасть упевненості у власних силах. Варто переглянути свою стратегію стосунків з рідними, передусім із дітьми. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

 

РИБИ. Зараз вам краще розслабитися і відпочити. Будьте готові до сюрпризів в особистому житті: з кимось, можливо, розстанетеся, але не засмучуйтеся – прийдуть нові люди, які вас не розчарують. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Telegram Channel