Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Кого із них називатимуть  від неділі — перша леді?

Хто б не переміг на політичному олімпі, головне – погода в домі!

Фото styler.rbk.ua.

Кого із них називатимуть від неділі — перша леді?

Про фіналістів президентської гонки в Україні Петра Порошенка і Володимира Зеленського ми знаємо майже все. А ось про їхніх дружин відомо не так багато. Видання «Слово і Діло» вирішило виправити ситуацію

Але все ж про Марину Порошенко відомо більше, з нею ми знайомі вже п’ять років. Нинішня перша леді народилася в російському Липецьку, закінчила Київський медичний інститут, за фахом лікар–кардіолог. Зараз вона є головою ради Благодійного фонду Петра Порошенка й головою Українського культурного фонду.

Марина Порошенко підтримала президентські амбіції чоловіка, на відміну від Олени Зеленської, яка була проти й певний час навіть не знала, що Володимир планує балотуватися на посаду глави держави.

Петро та Марина Порошенки познайомилися в 1983–му в Києві на університетській дискотеці й одружені вже 34 роки. В них четверо дітей: Олексій, Євгенія, Олександра та Михайло, а також двоє онуків — Петро та Єлизавета. Зауважимо, що Марина Порошенко підтримала президентські амбіції чоловіка, на відміну від Олени Зеленської, яка була проти й певний час навіть не знала, що Володимир планує балотуватися на посаду глави держави.

Пані Олена народилася в Кри­вому Розі й закінчила місцевий технічний університет. Зараз вона сценарист і автор студії «Квартал 95». Разом із чоловіком вони вчилися в одній школі, але «заново познайомилися», вже будучи студентами університету. У шлюбі — 15 років, у них двоє дітей — Олександра та Кирило.

Слава ДІЛО.

Telegram Channel