Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Олег Ляшко закликає виборців не голосувати ні за Порошенка,  ні за Зеленського

«Ні я, ні наша команда, ми не підтримуємо жодного з кандидатів, жодного з тих, хто сьогодні є, ми не підтримуємо».

Фото espreso.tv.

Олег Ляшко закликає виборців не голосувати ні за Порошенка, ні за Зеленського

Радикальна партія не віддає переваги жодному кандидату, тому й сенсу йти на виборчу дільницю нема

21 квітня в Україні відбудеться другий тур виборів Президента України. За головне крісло змагатимуться Петро Порошенко, чинний глава держави, та Володимир Зеленський, актор і засновник комедійного шоу «Квартал 95». Наразі інші учасники першого туру президентської гонки вирішують основне для них питання — які поради давати своїм виборцям щодо підтримки чи то Порошенка, чи то Зеленського.

Радикальна партія Олега Ляшка, лідер якої на президентських змаганнях отримав голоси понад мільйона виборців, зі своєю позицією вже визначилась. «Ні я, ні наша команда, ми не підтримуємо жодного з кандидатів, жодного з тих, хто сьогодні є, ми не підтримуємо», — наголосив з трибуни Верховної Ради України Олег Ляшко.

Радикальна партія не дасть спочивати на лаврах майбутньому президенту незалежно від прізвища, не дасть йому дрімати або грабувати українців, натомість буде жорстко контролювати владу.

За його словами, «українцям треба інше майбутнє: сильна країна, сильна економіка, добробут кожної української родини, зарплата і достойна робота для кожного українця».

Тому, обіцяє він, Радикальна партія не дасть спочивати на лаврах майбутньому президенту незалежно від прізвища, не дасть йому дрімати або грабувати українців, натомість буде жорстко контролювати владу.

«Дорогі люди, дорогі українці, дорогі однодумці, дякую вам! Ми не підведемо вас, і можете вірити нам. Боротьба не закінчується, — наголосив Ляшко. — Як казав Вінстон Черчилль, британський прем’єр, що таке перемога: це з оптимізмом рухатися від поразки до поразки; якщо ти не відчуєш смаку поразки, ти ніколи не зрозумієш, що таке перемога. Наші перемоги, українці, попереду.

Тому краще працювати на результат, ніж брати участь у виборчому шоу та віддавати свій голос одному чи іншому кандидату, краще залишитись вдома і зайнятись реальними справами».

Рада МАКСИМЧУК.

За інформацією сайтів rada.gov.ua, liashko.ua, thebabel.com.ua.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel