Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 24 — 30 червня

ОВЕН. Будьте собою, перестаньте підлаштовуватися під інших. Справи йтимуть легко, лише спрямовуйте енергію в потрібне русло. У вихідні уникайте конфліктів у сім’ї. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Отримаєте цікаві пропозиції, але не поспішайте з рішенням, щоб не прогадати. Почувши критику від колег, не ображайтеся, а робіть висновки. У вихідні придбайте обнову для дому. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Фортуна буде прихильною в усьому. Вдалий період для обмірковування нових ідей, хоча усамітнитися навряд чи вдасться. У вихідні можуть навідатися незвані гості. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

РАК. Для реалізації планів вам потрібен надійний партнер. Близька по духу людина давно перебуває у вашому оточенні. Скористайтеся підказками інтуїції. Будьте уважніші до натяків начальства. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ЛЕВ. Ви схильні проявляти поблажливість до себе і при цьому критикувати інших — це може похитнути ваш авторитет. Не піддавайтеся на провокації, не втручайтеся в конфлікти. Вихідні проведіть за містом. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

ДІВА. Обравши пріоритетний напрямок, не звертайте зі шляху. З’явиться шанс успішно поєднати ідеї з практикою, а мрії втілити в реальність. Справитеся — відчуєте себе господарем становища. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ. Завдяки вашій оригінальній ідеї вдасться врятувати ситуацію на роботі. Не беріть на себе вирішення чужих проблем. У вихідні відпочинок може зірватися через службові справи. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Все, що плануєте, здійсниться, хоч для цього знадобиться рішучість, активність, уміння швидко реагувати. Зустрічі з друзями, обмін враженнями й ідеями у вихідні наповнять життя радістю. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Сміливо можна братися за будь–які справи, удача вам усміхатиметься. У вашому житті може з’явитися людина, з якою б ви не хотіли зустрічатися знов, але саме від неї отримаєте допомогу. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Матимете шанс вирішити основні проблеми, якщо проявите активність і наполегливість. Дійте без метушливості, щоб не злякати удачу. У вихідні не виключені зміни в особистому житті. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Можливі дрібні неприємності, але вони дуже скоро минуть. Тримайтеся достойно під час неприємної розмови з начальником. У вихідні знайдіть достатньо часу для рідних, особливо старших. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

РИБИ. На роботі може скластися двозначна ситуація, яка поставить вас перед вибором. Бажано не сперечатися й не конфліктувати з начальством. Вихідні принесуть різноманітні враження й нові знайомства. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel