Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Море кличе: трендові купальники

Фото fashion4you.com.ua.

Море кличе: трендові купальники

Ось і настало довгоочікуване літо. І навіть якщо у вас не буде можливості вибратися на море, то скупатися в місті вийде, адже ніхто не відміняв відкриті басейни, походи на озеро чи річку

І тут постає питання: який купальник придбати. Навіть недосконалу фігуру можна підкоректувати, правильно вибравши фасон. У цьому році актуальні моделі з високою посадкою.

Дівчатам із фігурою «груші» необхідно перенести акцент із нижньої частини тіла на верхню. Для цього вибирайте контрастні моделі — спокійний тон плавок і бюстгальтер із насиченим узором. Верхня частина його може бути декорована бахромою, стразами чи іншими елементами.

Прямокутну фігуру вирівняє купальник зі смугами чи асиметричними лініями, які візуально наблизять вас до ідеальних пропорцій. Найкраще вибирати закриті, з глибоким вирізом на грудях чи спині. Для дівчат із трикутною фігурою найкраще підійдуть купальники з низькою посадкою. Вони трохи додадуть об’єму стегнам.

Що стосується кольорів, то найбільш стильним варіантом є купальники в горошок, а також неонових кольорів. У моді й білий.

А тепер більш детально розглянемо стильні варіанти, які нині популярні й у яких не соромно прогулятися пляжем. Плавки із завищеною талією, нагадаємо, тренд 2019–го. Це привіт із 1990–х. Саме тоді зародився тренд на високу талію. І, здавалося, лише 2 роки тому це б виглядало вульгарно і старомодно, але зараз вони на піку популярності. Причім такий фасон підходить усім жінкам. А тим, у кого проблеми із зайвою вагою, чудова можливість приховати недоліки.

Що стосується кольорів, то найбільш стильним варіантом є купальники в горошок, а також неонових кольорів. У моді й білий. Він завжди дивиться елегантно. Користуються попитом й суцільні. Вони є різних фасонів, але головний їхній мінус — не матимете ідеальної засмаги.

Telegram Channel