Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Якщо чесно, то ми через «Танці» ледь не розбіглися»

Фото Facebook/@1plus1.DmitroKomarov.

«Якщо чесно, то ми через «Танці» ледь не розбіглися»

Днями українські ЗМІ вибухнули романтичною новиною: знаний телеведучий, 36-річний Дмитро Комаров, якого не раз хотіли одружити вожді африканських племен, — більше не холостяк. Він обвінчався з моделлю та володаркою титулу «Міс Україна-2016» 22-літньою Олександрою Кучеренко, яка була його партнеркою в шоу «Танці з зірками»

Щоправда, програмі «Світське життя» Дмитро та Олександра зізналися, що познайомилися задовго до танцювального шоу — ще під час конкурсу «Міс Україна-2016». Тому на паркет пара вийшла уже під час роману, проте глядачам вони не хотіли показувати, що закохані. Навіть автори розважального проекту, випадково створюючи такий дует, не підозрювали, що Дмитро та Олександра вже давно зустрічаються.

— Ми так боялися, що хтось запідозрить. У нас була фобія. Хотіли, щоб ніхто нічого не знав. Якщо чесно, то ми через «Танці» ледь не розбіглися. Це була ідеальна перевірка. Після «Танців», якщо не розсварилися, ми будемо жити разом до 90 років і помремо в один день, — розповів Дмитро.

Після «Танців», якщо не розсварилися, ми будемо жити разом до 90 років і помремо в один день.

І ось після кількох років таємного роману він вирішив освідчитись красуні. Для цього запросив Олександру політати на гвинтокрилі, щоб там, у небі, запропонувати дівчині вийти за нього заміж.

— Я зранку сказав Саші: «Поїхали!» Вона запитала: «Куди?» Це не важливо! Я ж займаюся польотами, і у мене безліч друзів–льотчиків. Ми з Сашею приїхали до вертольотного клубу, і там вона промовила: «Я ще жодного разу не літала на гвинтокрилі! Що ти замислив?» Полетіли над Києвом. Ми розуміємо одне одного без слів! У вертольоті ж шумно, тож я просто дістав обручку, запитав Сашу поглядом, вона мені кивнула, і я одягнув їй перстень!» — розповів романтичну історію Дмитро Комаров.

Пара й надалі вирішила не привертати зайвої уваги громадськості: таємно розписалися у травні в Києві, а повінчалися в Єрусалимі в одній із православних церков.

— Подорожуючи, я завжди обираю для себе місця сили. Таких на землі небагато, але коли ти потрапляєш до них, то відчуваєш шалену енергетику. В Єрусалимі ця енергетика неймовірна! — каже щасливий Дмитро Комаров.

Лія ЛІС.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel