Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Класичне пальто в жіночому гардеробі

Невдовзі погода змусить українців задуматися про теплий верхній одяг.

pinterest.com

Класичне пальто в жіночому гардеробі

Це універсальне вбрання, що підходить і для ділових зустрічей, і для романтичних побачень, і для прогулянок, шопінгу тощо. Головне — правильно вибрати фасон і поєднати його з іншим одягом та аксесуарами

Серед різноманіття класичних моделей кожна жінка зможе знайти фасон, який їй до вподоби.

Англійське пальто має простий крій і невелику кількість деталей. Найбільш популярними його моделями є кромбі (однобортне з прихованою застібкою), честерфілд (з боковими кишенями, прямого крою, може бути доповнене поясом) та редингот (приталеного силуету, із двобортною застібкою і внутрішніми боковими кишенями). Перевага англійського стилю — його універсальність, адже такі пальта чудово виглядають на будь–якій фігурі, пасують і струнким, і пишним. Їх можна носити в повсякденному житті, вони відмінно вписуються в офіційний стиль. Одяг у стриманій англійській манері зробить образ витонченим.

Незмінною класикою є пальто з англійським коміром, що візуально збільшує виріз. Такий варіант доречний для жінок будь–якого віку, але передбачає добір відповідного одягу та аксесуарів: перевагу слід надавати водолазкам, красивим хусткам і шалям.

Пальто з капюшоном — надзвичайно практичне. На таку модель варто звернути увагу тим, хто не любить носити шапки. А ще капюшон виручить, коли потрібно зберегти святкову зачіску. Таке вбрання чудово поєднується з різними стилями в одязі — від спорту до класики. При виборі пальта з капюшоном пам’ятайте: крій у вигляді трапеції пасуватиме повненьким; приталені краще вибирати тим, хто має струнку фігуру. Щодо довжини, то модель до коліна рекомендується невеличким на зріст, довгі ж варіанти підійдуть високим.

Зверніть увагу, що приталена модель за рахунок плавних ліній крою дає змогу скорегувати фігуру: надмірно худорлявим такий фасон додасть жіночності, а при пишних формах зробить візуально стрункішою. Приталене пальто підходить і тим, хто не любить аксесуарів, адже воно саме по собі витончене.

До моделей середньої довжини пасуватимуть плаття–футляр, класичні брюки, вузькі джинси, костюм.

Пальто з поясом варто обирати тим, у кого немає чітко вираженої талії. При цьому пояс можна використовувати різної ширини.

Стрункі високі дівчата матимуть гарний вигляд у коротких моделях. Підкреслити елегантність допоможе спідниця строгого стилю. Також доповнити образ можна брюками прямого крою, які мають закривати верхню частину взуття. З короткими моделями будуть безпрограшно виглядати спідниці і сукні, що мають розкльошений поділ. Підійде і довга спідниця.

До моделей середньої довжини пасуватимуть плаття–футляр, класичні брюки, вузькі джинси, костюм. Таке пальто можна комбінувати зі спідницями довжиною до коліна або вище. Досить зухвалим, але цікавим варіантом є поєднання зі шкіряними брюками. Недоречним буде поєднання з довгою спідницею, бо нашарування одягу не додасть образу елегантності.

Класичне довге пальто можна носити з будь–яким видом вбрання. Єдине, чим можна зіпсувати образ, — це спідниця, що стирчить знизу. Прекрасними варіантами будуть спідниця короткої або середньої довжини, сукня, класичні або завужені брюки, джинси.

Telegram Channel