Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Які хвороби люблять секс?

Займіться своїм здоров'ям просто вже!

Фото: comments.ua

Які хвороби люблять секс?

При легкому нездужанні відмовлятися від інтимних стосунків не варто, адже це добра можливість поліпшити самопочуття і настрій, вважають медики. При яких захворюваннях треба не лінуватися в ліжку?

При головному болю (мігрені). Традиційна відмовка жінок, які уникають близькості, не йде їм на користь. Навпаки, секс може допомогти, адже на піку статевого акту настає повне розслаблення організму. Знеболювальна дія також пов’язана з викидом ендорфінів — ендогенних опіатів, які викликають почуття задоволення, при цьому володіючи ще й анестетичним ефектом.

При застуді. Дослідження показали, що регулярне статеве життя на 30 відсотків підвищує рівень імуноглобуліну, тобто сприяє зміцненню імунітету. Тому в сезон холодів зігрівайтеся в обіймах, це захистить від гострих респіраторних захворювань або допоможе легше їх перенести.

При загрозах для серця. Якщо займатися сексом не менше двох разів на тиждень, то ймовірність інфарктів знижується вдвічі, відзначають учені. Це відмінне тренування для судин.

При депресії. Навіть якщо світ видається немилим, не відвертайтеся обличчям до стіни. У процесі інтимної близькості виділяється гормон кортизол, завдяки чому секс є одним з найкращих природних антидепресантів.

Для профілактики. Оргазм сприяє запобіганню онкозахворювань грудей і простати. Для жінок секс стає відмінною профілактикою міоми і мастопатії. У чоловіків знижується ризик розвитку раку передміхурової залози.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel