Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Беркут» реабілітують, а проти майданівців порушать справу?!

При новій владі підручний Януковича Андрій Портнов почуває себе доволі впевнено.

Фото censor.net.

«Беркут» реабілітують, а проти майданівців порушать справу?!

Колишній голова Адміністрації експрезидента Януковича Андрій Портнов закликав Генерального прокурора Руслана Рябошапку розпочати розслідування проти учасників Революції гідності за нібито організацію масових убивств працівників правоохоронних органів

Про це одіозний Портнов повідомив у своєму Telegram–каналі. Він закликав нового Генпрокурора публічно відповісти на питання: «Чому досі не звільнені функціонери майданного підрозділу ГПУ та на якій підставі триває суд над співробітниками Беркута». За його словами, необхідно оголосити амністію та негайно відпустити співробітників «Беркута», яких звинувачують у вбивствах учасників Революції гідності, або розпочати розслідування проти євромайданівців.

За заявами Портнова Державне бюро розслідувань відкрило 13 проваджень проти п’ятого президента України Петра Порошенка.

На ці істерики посіпаки кривавого Януковича можна було б не звертати уваги. Проте є кілька «але». По–перше, Андрія Портнова пов’язують з очільником Офісу Президента України Андрієм Богданом. По–друге, за заявами Портнова Державне бюро розслідувань відкрило 13 проваджень проти п’ятого Президента України Петра Порошенка.

Кримінальникам і зрадникам режиму Януковича не може бути прощення.
Кримінальникам і зрадникам режиму Януковича не може бути прощення.

Водночас проти самого Портнова ДБР під керівництвом Романа Труби відмовляється відкривати провадження, навіть незважаючи на те, що зробити це ДБР уже тричі зобов’язував суд!

Через це виникає логічне запитання: хто керує Державним бюро розслідувань — Труба чи «кадр» Януковича Портнов?

Василь КІТ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel