Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 21 – 27 жовтня

ОВЕН. Доля випробовуватиме вас на міцність. Не варто боятися змін, постарайтеся відмовитися від старих уявлень і консервативних поглядів. Поставши перед відповідальним вибором, поводьтеся стримано та коректно. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Вдало пройдуть ділові зустрічі й переговори, зможете почати реалізовувати нові проєкти. Постарайтеся не розкидатися грішми. Спілкування з друзями надихне на нові ідеї, відкриє перспективи. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Дотримуйтеся золотої середини. Не сумуйте та не квапте події — все складеться якнайкраще. Зараз не варто рватися на перший план, залишайтесь у тіні, але не затягуйте з вирішенням проблем. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

РАК. Доведеться розбиратися з нагромадженням невідкладних справ. Не плануйте важливих ділових зустрічей. Поради друзів можуть збити вас з толку. Вихідні присвятіть спілкуванню з близькими. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Страх за своє майбутнє може підштовхнути вас до підступних задумів. Не варто піддаватися цьому руйнівному бажанню — є більш раціональні й чесні способи вирішення проблем. У вихідні як слід відпочиньте. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

ДІВА. Слушна мить для ділових знайомств. Постарайтеся сумлінно виконувати свої обіцянки, щоб уникнути неприємностей у взаєминах з начальством. Знайдіть у собі сили дипломатичним шляхом вирішити спірні питання. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Ваша комунікабельність допоможе змінити ситуацію на краще, тільки не базікайте зайвого. Цей період підходить для енергійних дій і стрімких рішень. Вихідні присвятіть родині, спільній поїздці за місто. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

СКОРПІОН. Знайдете блискучий вихід із будь–якої ситуації. Вдалий момент для підвищення кваліфікації. Можлива пропозиція вигідної роботи, успішної реалізації задуманого. Ваші доходи зростуть. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Знизьте темпи й обсяг роботи, вам явно потрібен відпочинок, хоча б короткочасний. Почерпнете багато цікавого й корисного. Намагайтеся уникати непотрібних контактів. У вихідні залиште час для себе. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Удача на вашому боці, гарний період для розкриття потенціалу, але перевіряйте інформацію, будьте обережні при спілкуванні. У вихідні особливу увагу приділить сім’ї, це зараз важливо. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Доведеться приймати відповідальні рішення, тож спочатку думайте, потім дійте. У вихідні можна спробувати змінити те, що вас не влаштовує, але уникайте підкреслено різких змін і відкритої конфронтації. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Не втратьте шансів, які подарує вам доля. Усе вдаватиметься легко, саме собою. Задоволення принесе навіть рутинна частина роботи. Зосередьтеся на власних планах. У вихідні не вірте лестощам і обіцянкам вічного кохання. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel