Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Оля Полякова зізналася,  що «відбила» свого чоловіка

Її обранець пізно став батьком, тож для дочок Маші та Аліси він зараз «мама-тато».

Фото viva.ua.

Оля Полякова зізналася, що «відбила» свого чоловіка

Популярна співачка, яка нещодавно відсвяткувала 15-ту річницю шлюбу зі своїм коханим Вадимом, розповіла, що деякий час була третьою в любовному «трикутнику»

Про це Оля розказала в програмі «Зірковий шлях». «Так, я була коханкою свого чоловіка. Недовго, бо він дуже рішучий — не став мучити ні одну, ні другу. Він це коло розірвав, і все», — пояснила Полякова. «Але я пережила цю історію і знаю, що це таке, я розумію ту жінку, її горе. «Трикутник» — це неприємно. Не просто неприємно, це трагічна ситуація, і я раджу не терпіти, а перервати його в якийсь бік, — або в один, або в другий», – закликала співачка.

Зараз, через 15 років шлюбу, Оля не може нахвалитися своєю другою половинкою: «Він завжди на моєму боці, завжди мене підтримує. Всі погані, а я — прекрасна, навіть, якщо я неправа, а неправа буваю дуже часто. Ніколи мене не критикує, і це щастя, що ми зустрілися, це правда», — запевнила артистка.

Так, я була коханкою свого чоловіка.

Зі слів Полякової, її обранець пізно став батьком, тож для дочок Маші та Аліси він зараз «мама–тато». «Він дуже багато працював у своєму житті, сьогодні працює значно менше,  — займається дітьми, сім’єю… Ми помінялися місцями трохи, але якби це склалося по-іншому, це було б неможливим, в мене вже не було б сім’ї, розумієте? Лише в такому вигляді це можливо», — поділилася вона.

Лія ЛІС.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel