Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Судитимуть  за державну зраду

Громадянин нашої держави проходив «військову службу» у спецпідрозділах терористичної організації «Донецька народна республіка».

Ілюстрація

Судитимуть за державну зраду

Прокуратура Рівненської області направила до міського суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно військовослужбовця однієї з бойових бригад Збройних сил України, дислокованої на Дніпропетровщині

Сайт прокуратури Рівненщини інформує, що підо­зрюваний чоловік вчинив правопорушення, передбачені ст.  111, 258-3 Кримінального кодексу України (державна зрада, участь у терористичній організації).

Громадянин нашої держави проходив «військову службу» у спецпідрозділах терористичної організації «Донецька народна республіка».

Встановлено, що у період з березня 2017 по лютий 2019-го громадянин нашої держави проходив «військову службу» у спецпідрозділах терористичної організації «Донецька народна республіка». Повернувшись на підконтрольну територію України, вступив до лав ЗСУ. Але не відмовився від злочинних намірів та, встановивши контакт з особою, яка позиціонувала себе співробітником ФСБ Російської Федерації, збирав інформацію військового характеру про ротацію, переміщення, озброєння підрозділів Збройних сил України та передавав її останньому, що могло заподіяти шкоду обороноздатності держави.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel