Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Спалював суху траву і загинув

Як же ж так?!

Ілюстративне фото: bdlg.com.ua

Спалював суху траву і загинув

27 березня до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що цього дня близько 22-ї години в лісі біля села Черемошна Воля Любомльського району виявили труп 75-літнього місцевого жителя, одяг якого був обгорілий

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, встановила, що потерпілий — мешканець згаданого села, який проживав сам у будинку.

Як інформує на своїй сторінці у фейсбуці Любомльський відділ поліції, близько 12-ї години власною підводою він поїхав в урочище Булавиха. Там на ділянці, що межує з лісом, став палити суху траву, щоб улітку було краще заготовляти сіно.

В якийсь момент вогонь почав спускатися у невеличку низину, порослу чагарниками. Щоб він не перекинувся далі на лісовий масив, чоловік гіллякою із дерева став збивати полум’я, однак через сильну задимленість та концентрацію чадного газу впав на землю…

Щоб він не перекинувся далі на лісовий масив, чоловік гіллякою із дерева став збивати полум’я, однак через сильну задимленість та концентрацію чадного газу впав на землю…

У подальшому, вже у вечірній час, коли кінь повернувся додому без господаря, родичі, запідозривши щось недобре, стали його шукати і виявили труп з обгорілим одягом.

На момент огляду місця події пожежа була ліквідована, слідів, що могли свідчити про ознаки насильницької смерті, не виявлено.

Труп було доставлено в патологоанатомічне відділення Любомльської лікарні.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Власта КРИМСЬКА.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel