Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Як запастися продуктами, не наражаючись на небезпеку?

У мережі кіосків «Волиньтабак» вирішили змінити асортимент товарів і зосередитись на торгівлі тим, що найнеобхідніше для людей.

Фото vtabak.com.

Як запастися продуктами, не наражаючись на небезпеку?

ТОВ «ВОЛИНЬТАБАК» має 28 торгових точок у Луцьку, а загалом їх на території Волинської, Львівської, Чернівецької, Хмельницької, Житомирської та Рівненської областей понад 250. Підприємство змінило напрям своєї діяльності у зв’язку із ситуацією, що склалася через поширення коронавірусної інфекції

По продукти — до кіосків ТОВ «ВОЛИНЬТАБАК»

Цікаву пропозицію, як запастися продуктами, не боячись COVID-19, оприлюднили під час пресконференції у компанії. Її керівники розповіли, що підтримують заходи, запроваджені Кабміном задля запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції. Саме тому й прийняли рішення дещо змінити асортимент товарів у мережі кіосків та зосередитись на торгівлі тим, що найнеобхідніше для людей.

ТОВ «ВОЛИНЬТАБАК» є оператором ринку харчових продуктів, що дає змогу забезпечувати населення товарами, на які в умовах карантину виник підвищений попит, доступність яких є надважливою для соціально незахищених верств населення. Це — хліб, борошно, крупи, олія, вода, напої тощо. Їх дуже зручно купувати в невеликих торгових точках, що розташовані на вулицях міст.

Хліб, борошно, крупи, олія, вода, напої тощо. Їх дуже зручно купувати в невеликих торгових точках, що розташовані на вулицях міст.

Як зазначив директор Асоціації «СПЕЦІАЛІЗОВАНА ТОРГІВЛЯ» Андрій Леньо, вдатися до такого кроку підприємство спонукала турбота про людей. Адже торгівля продуктами в кіосках дасть змогу зменшити черги в магазинах, а відтак покупці уникатимуть контактів, які вкрай небезпечні в умовах карантину. Тут же нема потреби заходити в приміщення, достатньо підійти до віконечка, і продавець, який перебуває за склом, запропонує вам усе необхідне.

Окрім того, для людей поважного віку ТОВ «ВОЛИНЬТАБАК» запроваджує доставку товарів, щоб вони могли залишатися вдома і дотримувалися вимог карантину. Оскільки ця категорія населення є найбільш вразливою до коронавірусу, для неї послуга буде безкоштовною. Таку ініціативу соціально відповідального бізнесу з вдячністю сприймуть громадяни поважного віку, особи з інвалідністю, хронічними недугами. Це — реальний вияв уваги і турботи про тих, кому нині найважче.

«Будемо працювати — забезпечимо надходження до бюджету»

Людей сьогодні тривожить не тільки загроза коронавірусу, а й віддалені наслідки, пов’язані із запровадженням надзвичайної ситуації: безгрошів’я, криза, безробіття.

— У цей нелегкий час одним із основних завдань для нас є збереження робочих місць для працівників. Адже на сьогодні без заробітної плати та засобів існування може залишитись 770 продавців, — наголосив під час пресконференції засновник ТОВ «ВОЛИНЬТАБАК» Сергій Чайка. — Безперебійна робота нашої мережі дасть змогу впевненіше почуватися не лише працівникам, а й членам їхніх сімей. Зрештою, від повної зупинки торгівлі у програші залишиться не тільки колектив. Це означатиме втрату надходжень у сумі
50 мільйонів гривень до бюджетів усіх рівнів, в т. ч. місцевих. Наша ініціатива, що полягає у зміні напряму діяльності підприємства, сприятиме поповненню бюджетів, що в свою чергу надасть владі додаткові кошти для боротьби з коронавірусом.

Юрисконсульт ТОВ «ВОЛИНЬТАБАК» Юлія Володкевич додала, що адміністрація дбає про безпеку покупців та персоналу. Продавці мають засоби індивідуального захисту (маски, рукавиці, антисептики). Є можливість дезінфекції рук у прикасових зонах. Двічі на день відбуваються заміри температури працівників. Здійснюється додаткова санітарна обробка обладнання. Цей проєкт підприємства є взаємовигідним для всіх: населенню буде зручно і безпечно купувати продукти, працівники не втратять роботи, а бюджети — надходжень. Тому колектив розраховує на підтримку своєї ініціативи.

— Спільно легше здолати виклики й негаразди, які сьогодні стоять перед суспільством,  — підсумував розмову засновник ТОВ «ВОЛИНЬТАБАК» Сергій Чайка.

Telegram Channel