Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сільський староста очолив райдержадміністрацію

Ось тепер точно заживемо!

Фото: p-p.com.ua

Сільський староста очолив райдержадміністрацію

Кадрові рішення Президент України Володимир Зеленський прийняв 27 березня 2020 року, а у вівторок новопризначених голів Іваничівщини, Любешівщини та Турійщини було представлено громадськості

Зокрема, головою Іваничівської РДА став Микола Смаль. Його кандидатуру під час засідання Кабінету Міністрів України було затверджено ще в січні. Згідно із поданою декларацією Микола Миколайович володіє будинком у Переславичах Іваничівського району. У цьому селі, яке належить до Павлівської громади, він був старостою. Має два автомобілі «VOLKSWAGEN», придбані у 2018 та 2019 роках, і мотоцикл «HORNET». Серед збережень — 75 тисяч гривень готівкою, а джерелом доходів декларує ведення особистого селянського господарства.

Турійський район очолила Ольга Черен, яка до цього була головою райради, зарплата — основне джерело її доходів у 2019 році, — 289 015 гривень. Ще 19 200 гривень вона отримала від сільськогосподарського кооперативу «Слава» за надання майна в оренду та  9 497 — дивідендів. У родини є кілька земельних ділянок у селі Маковичі, трактор, автомобіль «Hyundai» та два мотоцикли.

Представляючи нових посадовців, перший заступник голови ОДА Леонід Кирильчук наголосив на важливості співпраці усіх гілок влади на території районів.

Голову Любешівської райдержадміністрації Юлію Подерню–Масюк представлено у відеоселекторному режимі. Вона проживає у селі Залізниця. У 2019 році одержувала соціальну допомогу на утримання дитини–інваліда (31 847 гривень) та соцдопомогу як малозабезпечена сім’я (10 692 гривні). 33 826 гривень жінка мала заробітної плати та 3 200 — компенсації за виконання повноважень депутата Любешівської ОТГ (ВО «Батьківщина»).

Представляючи нових посадовців, перший заступник голови ОДА Леонід Кирильчук наголосив на важливості співпраці усіх гілок влади на території районів. Адже перед ними стоять нелегкі виклики сьогодення. Він побажав натхнення та плідної роботи на благо розвитку районів та Волині.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel