Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
У Туреччині українські та російські футболісти зустрілись у… кулачному бою

Скриншот 1+1.

У Туреччині українські та російські футболісти зустрілись у… кулачному бою

Наші перемогли, звісно

В турецькому готелі Royal Seginus сталася масова бійка між українськими та російськими футболістами – гравцями ФК «Минай» з Ужгорода та ярославльського «Шинніка». За версією росіян, сутичку спровокувала суперечка на політичні теми, в ході якої українці нібито вимагали в якогось російського гравця співати український гімн. Українська версія того, що сталося, інша. Наші хлопці кажуть, що росіяни традиційно напилися, один із їхніх футболістів наблював у жіночій вбиральні і став хамовито чіплятись до когось із персоналу, щоб прибрали. Вигукуючи при цьому «слава росії!». Ну, наші не витерпіли такої поведінки і зробили зауваження. Жорстко. Результат – щонайменше четверо рашистських футболістів отримали ушкодження.

Наші хлопці кажуть, що росіяни традиційно напилися, один із їхніх футболістів наблював у жіночій вбиральні і став хамовито чіплятись до когось із персоналу, щоб прибрали. Вигукуючи при цьому «слава росії!».

«Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шинніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «кидають», – йдеться в офіційній заяві ФК «Минай». А український футболіст Данило Колесник, який заступився за працівницю в турецькому готелі, заявив після інциденту: «Я вважаю, що таким людям (росіянам. – Ред.), хоча їх важко назвати людьми, не місце за межами своєї держави».

Після конфлікту до готелю приїхала поліція, а футболістів російської команди виселили вже наступного ранку. До речі, організатори були зобов’язані не селити українські та російські команди поруч. Вони стверджують, що це самодіяльність адміністрації готелю, нібито через складну ситуацію із наслідками землетрусу в Туреччині.

Навіщо тих московитів узагалі десь приймати? Спортивний світ повинен просто викидати представників нацистської країни-агресора з усіх змагань! 

Петро ПАС.

Читайте також: Хлопчик розплакався: Зінченко в Англії віддав футболку юному фанату (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel