Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Уже 215 см: 17-річний Максим Кличко перевершив батька та дядька!

Козацькому роду Кличків нема переводу!

Фото зі сторінки в instagram Наталії ЄГОРОВОЇ.

Уже 215 см: 17-річний Максим Кличко перевершив батька та дядька!

Ексдружина Віталія Кличка показала сина-велетня

Наталя Єгорова, яка торік розлучилася з вічним чемпіоном світу з боксу за версією WBC Віталієм Кличком, уже багато років проживає разом із синами та донькою в Німеччині.

Нещодавно ексдружина нинішнього мера Києва поділилася на своїй сторінці в Instagram милим фото із молодшим із синів, 17-річним Максимом. 

«Мої діти – моя найбільша підтримка! І вони мої найщиріші фанати. Теплі обійми», – підписала Наталя під знімками, на яких виглядає маленькою дівчинкою поряд із сином-велетнем.

«Мої діти – моя найбільша підтримка! І вони мої найщиріші фанати. Теплі обійми», – підписала Наталя. Фото з архіву Наталії ЄГОРОВОЇ.
«Мої діти – моя найбільша підтримка! І вони мої найщиріші фанати. Теплі обійми», – підписала Наталя. Фото з архіву Наталії ЄГОРОВОЇ.

 А зріст 17-річного хлопця справді заслуговує на особливу увагу. «Вимахавши» на 215 см («додалося» 10 см у порівнянні з літом 2020-го, коли йому було 15 років), Максим перевершив за антропометричними даними і свого батька (201 см), і дядька Володимира (198 см). 

У нас залишилися добрі стосунки, ми поважаємо одне одного, діти вже дорослі, і життя триває.

Як відомо, Віталій Кличко одразу після повномасштабного вторгнення росіян заявив, що в нинішній ситуації спортсмени всього світу мають чітко означити свою позицію щодо війни в Україні.

«Спорт має велику силу. Спортсмени мають об’єднуватися, – зазначив Кличко-старший. – Лише спільними зусиллями ми зможемо зупинити цю війну. Якщо хтось буде мати таку – «трохи вагітну» – позицію, нічого з цього не вийде. Зараз світ білий та чорний. Або люди підтримують мир та Україну, або вони підтримують війну та агресивну росію».

Ось таких дітей Наталія подарувала Віталію.
Ось таких дітей Наталія подарувала Віталію.

 Як приклад Віталій розповів про позицію свого молодшого брата Володимира.

«Побачив листування брата, – розповів Віталій Кличко в інтерв’ю YouTube-каналу «Бомбардир». – Він звернувся до одного з функціонерів і попередив: якщо хоч один російський боксер вийде на бій зі своїм прапором і під гімн росії, то публічно занурить свій чемпіонський пояс у відро з кров’ю».

Наша довідка

Наталія Єгорова народилася у Броварах 1974 року. 1996 року вона вийшла заміж за українського боксера Віталія Кличка. У шлюбі в пари народилося троє дітей: сини Єгор (2000) і Максим (2005) та дочка Єлизавета (2002). 

Наталя і Віталій Клички довгі роки жили окремо: вона – у Гамбурзі (Німеччина), а він – у Києві (з 2014 року Віталій Володимирович обіймає посаду мера столиці та голови КМДА).

15 серпня 2022 року Віталій Кличко повідомив, що розлучається з дружиною: «У нас залишилися добрі стосунки, ми поважаємо одне одного, діти вже дорослі, і життя триває» (від запитання, чи вільне його серце зараз, столичний міський голова ухилився. «Воно зайняте Києвом. Як тебе не любити, Києве мій?» – відповів він).

Наступного дня дружина Кличка підтвердила таку позицію. За словами Наталії та Віталія, причиною розлучення стало їхнє проживання на відстані. 18 жовтня жінка заявила, що після розлучення повернула собі дівоче прізвище.

Читайте також на volyn.com.ua: «Любов сильніша за війну! (Конкурс романтичних історій)».

Реклама Google

Telegram Channel