Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ірина Фаріон міняє політику на шоу-бізнес?

Справді, чекаємо прем’єри. Якщо вдасться, то, може, і Юлія Тимошенко та Мар’яна Безугла візьмуть приклад.

Фото з фейсбук-сторінки Ірини ФАРІОН.

Ірина Фаріон міняє політику на шоу-бізнес?

Відома мовознавиця та колишня народна депутка від «Свободи» знялася у кліпі на нову пісню співачки Slavia (Славії) – колишньої дружини популярного артиста DZIZIO (Михайла Хоми)

Фото робочих моментів зі знімального майданчика оприлюднили у соцмережах Slavia (Ярослава Притула) та сама Ірина Фаріон.

«Сьогодні був не день, а Дар Божий. Записували зі Славією кліп на її дивовижну і шедевральну пісню «Сила Роду», – написала Ірина Фаріон у Facebook. – Я давно не чула такої близькости Неба, як нині, коли за сюжетом-реальністю передавала Славії каблучку її бабусі, що була точно така ж, як у моєї мами...

Я давно не чула такої близькости Неба, як нині, коли за сюжетом-реальністю передавала Славії каблучку її бабусі, що була точно така ж, як у моєї мами...

Ось це і є коло-кільце нашої єдности, духової сили і неминучої перемоги. Неймовірна вдячність всім за натхненну працю-творіння. Кліп незабаром. То буде фест!!!» – заінтригувала 58-річна мовознавиця, розповівши деякі деталі сюжету кліпу.

У коментарях читачі схвально сприйняли таку новину та писали, що з нетерпінням очікують прем’єри кліпу.

Лія ЛІС.

Читайте також на volyn.com.ua: «Сьогодні лунає гучне «Слава!» на адресу волинянки, яка відкрила таємницю Хмарної Долини (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel