Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Вітання дядечкові Сі.  Іще раз про те, що означає візит Байдена

Джо підставив плече Україні.

Фото ВВС.

Вітання дядечкові Сі.  Іще раз про те, що означає візит Байдена

Це знак у тому числі країнам, які  ще не стали у стрій допомоги Україні

Сьогодні випадково попався мені на очі допис однієї влюбльонної у Володимира Олександровича: «Як же жаль, що не може зустрітися ніяк наш президент із Сі Цзіньпіном. Він би його вмовив полюбити Україну».

Ну, ми не із наївних. І розуміємо, що подарунки у 500 мільйонів дядя Джо Байден привіз не Зеленському. Він привіз їх Україні і народу, який бореться. Він зробив такого крюка з Варшави, не тільки щоб позлити усі кремлівські площадки.

Ви не уявляєте, як там зараз підгорає.

Це знак у тому числі й тим, хто ще не став у стрій допомоги Україні. Це знак Індії, Індонезії, Південній Африці. Та купі країн у Латинській Америці, які ще щось там думають про путіна.

Ну і це були вітання дядечкові Сі. Це після того, як у Білому домі заявили про «червоні лінії» для Китаю.

Але все було спокійно і зворушливо. На показ усмішки. Дядечко обіймає сина.

Я навіть припускаю, що він не казав йому потім за кулісами: «Вовчику, а поясни-но, чому це Резніков після такого зашквару не пішов у відставку, як було б у нормальній країні?»

Я навiть припускаю, що добрий дядя Джо не затребував скальпа Татарова чи бороди Ігорь Валєріча Коломойського.

Цей візит для того, щоб показати сімейність наших стосунків. Щоб на москві захлинався соловйов, що це Байден приїхав до свого васала з інструкціями.

Ні, цей візит для того, щоб показати сімейність наших стосунків. Щоб на москві захлинався соловйов, що це Байден приїхав до свого васала з інструкціями.

Та ну – не судіть по собі. Їх просто розриває, що до них за інструкціями тепер їздить лише бацька. І фсьо. Насправді лука їде щось випрошувати.

А до нас – Байден із подарунками.

Україна зі світом має тепер дуже рівні і родинні відносини. Незважаючи на постійні намагання владоможців довести союзникам, що тутечки лише невмєняємі корумпанти.

Я надзвичайно задоволений візитом. Боже, бережи Америку! Слава Україні!

Віктор БОБИРЕНКО, політолог, керівник експертної групи Бюро аналізу політики.

Реклама Google

Telegram Channel