Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Слюсарським молотком проломив череп онкохворій мамі, колишній дружині та двом маленьким дітям (Фото)

Убивця не пошкодував навіть 3-річну доньку та 7-річного сина.

Фотоколаж із сайту 33kanal.com.

Слюсарським молотком проломив череп онкохворій мамі, колишній дружині та двом маленьким дітям (Фото)

Щоб приховати сліди злочину та відвести від себе підозри, вінничанин Анатолій Малець намагався зімітувати розбійний напад

Прокурори відстояли у Верховному Суді довічне ув’язнення для жителя Вінниці, який 31 грудня 2018-го позбавив життя матір, колишню дружину та двох своїх дітей – 3-річну доньку і 7-річного сина. Потерпілі проживали разом у квартирі засудженого у Вінниці, а він – окремо. При зустрічах, коли Анатолій Малець приходив до залишеної ним родини, часто виникали конфлікти. Під час чергової сварки він почав душити колишню дружину Надію, наніс їй множинні удари слюсарським молотком. Потім аналогічно убив онкохвору маму, далі сина – він сидів на другому поверсі в навушниках за комп’ютером і нічого не чув. Трирічну донечку добивав останньою… Вона ще кілька годин жила, померла у лікарні. 

Як не дивно, мама підозрюваного, в якої була 4-та стадія раку, сама захотіла жити із його першою дружиною, яку називала «моя Надя», і двома дітьми… Мама була невиліковно хвора, тому Анатолій та Надя доглядали її. Вбивця – її єдиний і пізній син. Батько помер. Причиною конфлікту була саме їхня 4-кімнатна квартира на два яруси, яку хотів забрати для своєї нової родини Анатолій. Але його мама була проти, бо помешкання купувалося саме для Надії, Світланки і Дениса… 

Коли повернувся в квартиру, побачив, що ніхто не виявив злочину, тож сам викликав «швидку», імітуючи розпач та нерозуміння ситуації.

«Щоб приховати сліди злочину та відвести від себе підозри, чоловік намагався зімітувати розбійний напад: розкидав речі й документи потерпілих по квартирі, вхідні двері залишив відчиненими. У подальшому змив із себе сліди крові та покинув помешкання», – зазначили в прокуратурі.

Після розправи Анатолій поїхав на таксі до іншої частини міста, де позбувся знаряддя вбивства – молотка, викинувши його на смітник. Коли повернувся в квартиру, побачив, що ніхто не виявив злочину, тож сам викликав «швидку», імітуючи розпач та нерозуміння ситуації. На місці лікарі констатували смерть двох жінок і хлопчика. Дівчинка померла через кілька годин у медзакладі...

У перші години, коли люди дізналися про трагедію,  ще всі знайомі співчували Анатолію Мальцю. Почались інтенсивні пошуки «страшного маніяка»… Аж доки судмедексперти ретельно не обслідували тіла і... ноги Мальця. Вони й видали вбивцю, бо ж чинив убивства у шкарпетках, мікроелементи залишилися за нігтями… Після доказів він зізнався в цьому страшному злочині. 

Цими днями Верховний Суд підтримав позицію прокурорів та констатував, що призначене покарання відповідає вимогам справедливості і відображає співмірність злочину та кари. Ухвалу Вінницького апеляційного суду залишено без змін, а касаційну скаргу засудженого – без задоволення. 

Отож убивця, який до скоєння злочину працював айтівцем, решту свого життя проведе за ґратами.

Такого похорону Вінниця ще не знала.
Такого похорону Вінниця ще не знала. 

 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel