Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Жінка так себе спотворила, що їй заборонили ходити на роботу і до школи

Не раз бувало, що незнайомці обзивали Меліссу «потворою» безпосередньо перед її дітьми.

Фото із сайту youtube.com.

Жінка так себе спотворила, що їй заборонили ходити на роботу і до школи

Схиблена на татуюваннях 46-річна американка Мелісса Слоан (на фото) покрила малюнками майже все своє тіло, включаючи лице

Але за таку свою пристрасть їй довелося поплатитися. Вона розповіла, що її вигнали з попередньої роботи, – прибиральниці туалетів, а на нову не беруть. Так само її не пускають до салонів тату, оскільки майстри заявили, що її обличчя більше «не піддається корекції».

Меліссу неохоче пускають до барів у її районі, а також до школи, де навчаються її діти.

Але це ще не все. Меліссу неохоче пускають до барів у її районі, а також до школи, де навчаються її діти. Тож дитячу виставу на Різдво вона змушена була дивитися через вікно. Навіть просто вулицею їй нелегко пройтись. Адже не раз бувало, що незнайомці обзивали її «потворою» безпосередньо перед її дітьми.

При цьому всьому жінка нещодавно відмовилась від пропозиції про безкоштовне лазерне лікування, щоб видалити чорнило з обличчя. Чому? Бо залежність Мелісси від тату така велика, що вона впевнена: як тільки лице вибілять, вона обов’язково щось знову на ньому наб’є. Наприклад, зараз її думки не відпускає ідея… підфарбувати очні яблука. 

Василь КІТ.

Реклама Google

Telegram Channel