Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Перше СМС:  «Виходь за мене заміж»

Діточок вам, як на небі зірочок! Під мирним небом України!

Микола КОРОЛЮК, bug.org.ua.

Перше СМС: «Виходь за мене заміж»

Нинішньої зими військовий із села Красностав Оваднівської громади та його наречена із села Бортнів Поромівської громади Володимирського району зареєстрували шлюб. Захисник Олег ще в березні 2023 року написав своїй нареченій перше повідомлення, в якому одразу ж запропонував... стати його дружиною

Цю зворушливу історію кохання інтернет-виданню «БУГ» розповіла сама наречена. У 2018-му Лілію та Олега познайомили спільні друзі, проте пара тривалий час не спілкувалась.

Олег приєднався до лав Збройних сил України у 2015 році, зараз проходить службу у зенітно-ракетному полку. Перебуваючи на службі, хлопець написав Лілії перше повідомлення у соціальній мережі з пропозицією вийти за нього заміж.

«Ліля, є діло на все життя. Виходь за мене заміж, згідний, що пропозиція шокуюча», – зазначив у посланні Олег майбутній дружині.

Декілька місяців пара спілкувалась лише по телефону, підтримували одне одного та мріяли про довгоочікувані зустрічі під час відпустки. 

Декілька місяців пара спілкувалась лише по телефону, підтримували одне одного та мріяли про довгоочікувані зустрічі під час відпустки.

Як розповіла Лілія, стосунки на відстані – це справді складно, адже не вистачає присутності коханої людини у важких та радісних моментах.

Проте одного дня хлопець приїхав з фронту з букетом та каблучкою, щоб освідчитись коханій. Уже 6 грудня пара зареєструвала шлюб в Оваднівській сільській раді. А світлинами щасливого подружжя поділився фотограф Микола Королюк. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel