Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Гороскоп на 29 квітня – 5 травня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 29 квітня – 5 травня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Девіз вашого тижня: хто не ризикує – той не п’є шампанське. Якщо зробите те, що не наважуєтеся виконати, можете відкрити перед собою нові горизонти. Не бійтеся йти напролом! Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Варто подумати про розумну економію. В іншому випадку на вас чекають неприємні сюрпризи, пов’язані з грошима. Можете опинитися в борговій ямі. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Особисте життя може розвернутися на 180 градусів. Але астрологи попереджають, що вам варто мовчати про свої плани, тому що недоброзичливці можуть їх порушити. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Вам слід тримати свої емоції під контролем. Часом ви занадто емоційні, що негативно позначається на ваших відносинах з людьми. Проявіть трохи більше доброти. Сприятливий день – середа, несприятливий  – неділя.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Навчіться бути більш оптимістичними. Якщо ви постійно будете бачити все в темних тонах, то ризикуєте потонути в тому болоті, яке собі придумали. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Потрібно знайти гармонію з собою. Як тільки ви це зробите, помітите позитивні зміни в житті. Можете знайти нових друзів, які допоможуть вам стати кращою версією себе. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Астрологи кажуть, що ви можете закрутити бурхливий роман із колегою. Не зловживайте алкоголем, жирною і гострою їжею, а також – солодким. Можливе отруєння. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Варто зосередитися  на досягненні кар’єрних цілей. Якщо ви правильно розставите пріоритети, то зможете багато чого досягти. Будьте рішучими. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Будьте відкритими до нових ідей. Хтось може зробити вам дуже вигідну пропозицію. Не відмовляйтеся в цю ж секунду. Краще подумайте про плюси. Сприятливий день – понеділок, несприятливий  – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Слідкуйте за своїми кістками, зубами та суглобами. Більше часу приділяйте спорту, правильно харчуйтеся. Тоді ваш стан буде хорошим і стабільним. Сприятливий день – четвер, несприятливий – неділя.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Вам варто провести очищення (у різних сенсах). Позбавтеся від мотлоху, який заважає вам вільно жити. Це ж стосується і друзів, з якими ви не відчуваєте себе впевнено. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Можете відчути занепокоєння з приводу того, що могли щось не зробити. Це буде для  вас хорошим уроком, що не потрібно все відкладати на потім. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel