Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Нардепа Мустафу Найєма побив... рівненський чеченець

Мустафа Найєм заявив, що не дозволить «по-тихому злити» справу про напад на себе. Складні часи Магомед-Амін Саітов перечікує в Азербайджані.

Волинь-нова

Нардепа Мустафу Найєма побив... рівненський чеченець

28-річного Магомеда-Аміна Саітова днями затримали в Азербайджані і вже заочно арештували за підозрою у нападі на народного депутата

Якби не інцидент у центрі Києва, можливо, ми б і не дізналися, що молодий чеченець був на диво успішним бізнесменом в Україні. Зокрема, ще не маючи і 20 літ, він став власником товариства «Рівнеспецбудінвест», яке зводило у Рівному торговий центр «Чайка» та однойменну автостанцію.

Згодом «Чайку» забрав за борги «Сведбанк», але у 2014 році через суд право викупити об’єкт виборола майже однойменна до фірми Саітова «Управляюча компанія «Рівнеспецбудінвест», що належить депутатові Рівненської районної ради Катерині Усач та адвокату Іванні Зінковій.

За даними з декларації пані Усач, її чоловіком є росіянин Саламбек Ушаков. Цілком імовірно, пан Ушаков знав Магомеда-Аміна Саітова та його молодшого брата, які володіють майже десятком підприємств в Україні...

Левко ЗАБРІДНИЙ

Telegram Channel