Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Джамала ледь не зомліла, коли сину робили обрізання, а Роксолана – щаслива, бо має нове обличчя

Волинь-нова

Джамала ледь не зомліла, коли сину робили обрізання, а Роксолана – щаслива, бо має нове обличчя

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Не впізнати: дружина султана Сулеймана змінила зовнішність

Улюблениця мільйонів, акторка Мер’єм Узерлі, що грала Роксолану у відомому серіалі «Величне століття», кардинально підкоригувала обличчя

 

 Зважилась вона на пластину операцію чомусь одразу ж після закінчення зйомок фільму. Причому вирішила прибрати пухкі щічки – чи не головну особливість свого обличчя. І тепер мільйони прихильників актриси сперечаються, чи пішло це їй на користь. Кожному вирішувати самому, але фахівці кажуть, що результат операції – чудовий. Зокрема, пластичному хірургу Павлу Денищуку дуже подобаються новий «чітко витончений носик», а також «виражені вилиці», чого раніше не було. Новий образ турецько-німецької Роксолани сподобався і українській Роксолані – Ользі Сумській. «Вона стала красивішою і сексуальнішою», – сказала акторка.

 

Чи засудить Україна Росію через кримський міст?

15 травня президент Володимир Путін відкрив незаконний автошлях через Керченську протоку На його спорудження Кремль витратив

 

 4 мільярди доларів. За словами міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, лише прямі збитки від моста для України становитимуть півмільярда гривень на рік, адже відтепер через протоку в наші порти на Азовському морі не зможуть заходити великотоннажні кораблі. Однак Володимир Омелян упевнений, що Україна через суди доб’ється компенсації всіх збитків, а в майбутньому цей міст «буде з’єднувати українську Кубань з українським Кримом».

Зазначимо, що у 1944 році на цьому місці вже був збудований міст, але простояв лише кілька місяців – його зруйнував льодохід. Російські проектанти стверджують, що з новим такого не станеться — він набагато міцніший.

 

Пряма мова Олександр НЕВЗОРОВ, російський публіцист, про війну на Донбасі:

Рано чи пізно вона закінчиться. Місцеві жителі зрозуміють: можна не боятися. І поллються безкінечні свідчення про скоєні бандитами розстріли, грабежі, насилля. І тоді всім ідеологам «руского міра» й виконавцям терору на Сході стане справді страшно. І цей момент вони віддаляють. Тому голова Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко каже, що нелогічно вводити миротворців на Донбас.

 

Дочки Порошенка відгуляли випускний

Президентські двійнята Женя і Саша здобули освіту у британському коледжі «Concord», у якому також навчається їхній молодший брат Михайло

Будуть навчатися далі чи підуть на роботу?
Будуть навчатися далі чи підуть на роботу?

 На дівчат, яким нещодавно виповнилося 18 років, ще чекають іспити, але випускний уже відбувся. На сайті коледжу є фото про це. Щоправда, доньки Президента фігурують лише на одному зі знімків. Їх майже нема і на фото однокласників у мережі у відкритому доступі. Видно, не хотіли привертати увагу ЗМІ.

 

«Руки трясуться»: під Дніпром розкопали речі загиблих в Іловайському котлі

Волонтери виявили на території фермерського господарства поблизу селища Таромське Дніпропетровської області десятки мішків із речами полеглих бійців АТО

 

 Про це повідомив депутат міськради Кривого Рогу Микола Колесник, опублікувавши фото з місця знахідки. За його словами, лантухи з речовими доказами привезли сюди ще у 2014 році, щоб «підсушити». «Всі тридцять шість мішків на одне з сільських господарств завіз тодішній глава Таромського відділення міліції. І забув забрати, «відморозився», не реагував на дзвінки власників господарства. Вони знайшли мене і попросили зробити по-людськи, тому що ці речі потрібно не закопати, а поховати. Подзвонив на «102», сиджу, чекаю. Хотів зробити стрім (відеотрансляцію. — Ред.). Вибачте, не можу, руки трусяться», – додав він.

 

«Думала, не переживу, як малюк плакав»

Співачка Джамала з чоловіком Бекіром нещодавно святкували перший місяць свого первістка та річницю весілля

З цієї нагоди подружжя дало інтерв’ю Каті Осадчій, у якому розказало про перші обряди на честь народження сина. Як виявилося, Бекір був присутній при появі на світ малюка і тепер радить усім обирати шлях партнерських пологів. Хлопчику одразу ж дали ім’я, а також уперше постригли. Згідно з кримськотатарськими традиціями, волосся зважать і, за словами співачки, золото такої ж ваги віддадуть у мечеть. А ще – якщо народжується хлопчик, треба зарізати двох баранів. Зробити це попросять батька Джамали, який живе в Криму.

Але найважчим для співачки обрядом виявилося обрізання, яке слід зробити на 7-й або 14-й день. «Я була просто біла. Мені здавалося, не переживу, як син плакав», – зізналася вона.

 

MELOVIN витратив на «Євробачення» понад 2 мільйони

А точніше 2 мільйони 300 тисяч гривень

 

 За словами креативного продюсера національного відбору на конкурс Наталії Франчук, ця сума покрила аранжування пісні, сценографіку, реквізит, послуги постановника і стиліста, спецефекти, витрати на транспорт і проживання. Сама Франчук заради економії коштів у Португалію не їздила, а консультувала співака по інтернету.

Нагадаємо, що MELOVIN посів 17-те місце на конкурсі. Але оцінки співака від глядачів та журі кардинально розійшлись. За результатами голосів суддів, а це 11 балів, Україна займала останню сходинку. А от глядачі були у захваті від виступу нашого конкурсанта, – від них він отримав 119 балів і 7-ме місце. Оцінки журі MELOVIN назвав «дивним бойкотом».

Тим часом переможниця «Євробачення-2018» ізраїльська співачка Нетта відмовилася їхати виступати до Росії. У дівчини інші плани – вона зібралася на... гей-парад.

Telegram Channel