Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
«Любов — це коли жертвуєш усім…»

«У біді і в радості...»

Фото boredpanda.com.

«Любов — це коли жертвуєш усім…»

Американська жінка на ім’я Бріанна поділилася своєю життєвою драмою у соціальній мережі «Фейсбук»

Вона була на 9-му місяці вагітності, коли зателефонували з лікарні і повідомили страшну новину: в її чоловіка стався крововилив у мозок. Причиною інсульту медики назвали зловживання енергетичними напоями. Останнім часом Остін став більше працювати — в молодої сім’ї мав з’явитися первісток, тому майбутній батько влаштувався ще й на нічну роботу і, щоб тримати себе в тонусі, захопився енергетиками.

 

«Синочку мій...»
«Синочку мій...»

 

Аби його врятувати, лікарі зробили кілька операцій на мозку. В чоловіка були напади, судоми. Увесь цей час Бріанна не полишала Остіна. «Через два тижні перебування в лікарні і сумнівів — виживе він чи піде від нас — мені настав час народжувати. Не хочу обманювати — було дуже важко. Я планувала, що чоловік переживе цей момент зі мною, але він був без свідомості. Та коли я народжувала сина, сталося диво — Остін прийшов до тями!»

У момент, коли я народжувала сина, сталося диво — Остін прийшов до тями!»

Малюку було близько двох місяців, коли батько вперше його побачив. «Наше життя не можна назвати нормальним: постійні походи до лікарів, обстеження — я вже збилася з рахунку, скільки їх було. Але ми разом, і ми боремось», — пише Бріанна.

Кожної миті вона дбає про сина і про чоловіка. З Остіном займається лікувальною фізкультурою, трудотерапією, допомагає йому з особистою гігієною, вчить заново ходити, говорити.

«Любов — це не дрібниці. Не телефонні дзвінки, не побачення і навіть не спогади. Любов — це коли розумієш, що пожертвуєш усім, чим тільки можеш. Любов безкорислива». Бріанна знає ціну цим словам.

Василь КІТ.

Telegram Channel