Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Олена Шоптенко скоро стане мамою

Поява нової людини на світ – величезна радість, адже це частинка тебе й найголовніше, що може бути в житті.

Фото viva.ua.

Олена Шоптенко скоро стане мамою

Переможниця першого й фіналістка останнього шоу «Танці із зірками» на телеканалі «1+1» відкриває травневий випуск журналу «VIVA!» (на фото)

В інтерв’ю цьому виданню 30–річна Олена Шоптенко розповіла, що сама дізналася про своє материнство лише під час участі в танцювальному проекті:

— Про мою вагітність знав тільки мій партнер Ахтем Сеітаблаєв, ніхто з глядачів навіть не здогадувався. Потім я продовжувала репетирувати, виступати зі своїм танцювальним проектом, робила постановки. Нині, звичайно, менше часу проводжу в залі, але танцювати мені дуже комфортно – навіть простіше, ніж довго ходити. Часу з’явилося більше, тому цікавлюся й іншими сферами, суміжними з моєю. Захопилася режисурою, трохи знімаю. Вивчаю нове, намагаюся не марнувати часу даремно. Я взагалі за те, щоб усе приносило користь, – сказала Олена.

Про мою вагітність знав тільки мій партнер Ахтем Сеітаблаєв, ніхто з глядачів навіть не здогадувався.

Також відома танцівниця поділилась, якою була реакція її чоловіка Олексія на новину:

— Я побачила результат тесту, а потім зробила ще п’ять. Усі смужки показували різне. Що відчула? Я дуже зраділа. У мене є сім’я, коханий чоловік, і це дуже бажаний і логічний розвиток подій. Звичайно ж, розповіла чоловікові – він теж був щасливий. Поява нової людини на світ – величезна радість, адже це частинка тебе й найголовніше, що може бути в житті.

Учасниця «Танців із зірками» також зізналась, як вагітність вплинула на стосунки з коханим:

— Мій чоловік – це мій тил. З ним я відчуваю себе захищеною. Для жінки це дуже важливо. Тоді вона може розслабитися і займатися речами, які їй до душі.

Нагадаємо, що у 2013—2016 роках Олена Шоптенко перебувала в шлюбі з танцівником Дмитром Дікусаром, який раніше був чоловіком співачки Ірини Білик. Розлучилась – і вийшла заміж за бізнесмена Олексія Іванова.

Лія ЛІС

Telegram Channel