Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Наречена з Філіппін замінила традиційний букет на... цибулю

Окрім молодої, композиції з червоної цибулі мали її дружки, також цим овочем був прикрашений зал.

Фото із сайту shuba.life.

Наречена з Філіппін замінила традиційний букет на... цибулю

Весільна церемонія, де замість квітів у руках молодої красувалася 4-кілограмова композиція із цього «сльозогінного» овоча, вразила не лише півтори сотні запрошених гостей – світлини й відео з незвичайного дійства підірвали соцмережі

 

 Власне, філіппінські молодята навряд чи викликали б такі бурхливі коментарі, якби не букет нареченої – він із червоної цибулі. З подібними композиціями фотографувалися і дружки.

28-річна Ейпріл Ліка Біоррей-Нобіс розповіла, що спершу на своє весілля не планувала жодної екзотики і навіть відклала разом із нареченим 15 000 філіппінських песо (приблизно 275 доларів) на традиційні квіти. Рішення використати цибулю для букета виникло за чотири дні до весілля. І, звісно, молодята не очікували, що після урочистості про їхнє свято говоритиме весь світ. 

У підсумку із запланованої суми пара витратила лише 8 000 філіппінських песо (приблизно 147 доларів) на мішок цибулі, яку замовила замість звичного букета.  Чим пояснюють такий крок?

Квіти за кілька днів після весілля доведеться викинути, а цибулі знайдеться застосування на кухні

Цибуля на Філіппінах подорожчала настільки, що стала розкішшю. Вартість її в країні зараз на 457 (!) відсотків перевищує середньосвітові ціни: за повідомленням Time, вона становить 14,50 сінгапурських доларів (600 песо) за кілограм – близько 450 гривень. Це дорожче за м’ясо і навіть більше за мінімальну денну заробітну плату на Філіппінах.

Наречена випадково натрапила на букет із цибулі у соціальних мережах, ця ідея їй сподобалася, тож вирішила використати таку фішку для власного весілля. Майбутній чоловік підтримав свою кохану.

Молоді люди аргументують таке рішення і практичним підходом: квіти за кілька днів після весілля доведеться викинути, а цибулі знайдеться застосування на кухні, вона згодиться для приготування страв – тож такий букет вигідніший, аніж звичний.

Дружки нареченої також мали композиції з червоної цибулі. Цим овочем був прикрашений зал, мали його і ведучі. А після закінчення церемонії Ейпріл Ліка та її чоловік дарували цибулевий сувенір кожному з гостей, яких було запрошено аж 150.

Єдина незручність, з якою зіткнулася наречена у зв’язку з таким неординарним вибором, – їй довелося відмовитися від традиційного кидання букета, щоб нікого не травмувати, адже її весільний аксесуар важив... понад 4 кілограми.

За матеріалами shuba.life, tsn.ua, internetua.com.

Надія АНДРІЙЧУК.

Читайте також: «Майже по всій Україні оголосили штормове попередження».

Реклама Google

Telegram Channel