Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Набрав вагу і набрякає: у кадирова почалися проблеми зі здоров’ям

Диктатор із Чечні значно розпух. Кажуть, що це через хворобу нирок і залежність від стимуляторів.

Фотоколаж із сайту obozrevatel.com.

Набрав вагу і набрякає: у кадирова почалися проблеми зі здоров’ям

Глава уряду Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв заявив, що у путінського посіпаки, правителя Чечні рамзана серйозні проблеми з нирками

За деякими версіями, саме тому 21 лютого його не було на посланні російського диктатора володимира путіна до федеральних зборів, пише німецький «Більд». За даними видання, для кадирова з Об’єднаних Арабських Еміратів днями прилітав головний лікар нефрологічного відділення престижної клініки «Бурджіл». 

Чим більше ці покидьки хворіють, сваряться і перетягують ковдру на себе, тим краще для України. 

Ймовірно, російським лікарям кадиров не довіряє своє здоров’я.

 

 Закаєв раніше заявляв в ефірі телеканалу «Фрідом», що кадиров хворий і наркозалежний – він 15 років вживає «енергетичні таблетки». «І сьогодні він став цілком залежним від цих препаратів. Він не контролює себе без них. І тому є таке припущення, що він хворий і зараз його кудись відправили у відпустку, але на лікування, щоб його трохи привести до тями», – сказав Закаєв.

Тим часом журналіст Джейсон Смарт повідомив, що у кадирова відмовляють нирки. «Пригожин (ватажок «вагнерівців». – Ред.) хоче вбити кадирова (і може), але за передчасною смертю кадирова може стояти ще одна страшна хвороба (той самий гепатит С)», – написав Смарт.

Непогані новини. Непогані в тому плані, що чим більше ці покидьки хворіють, сваряться і перетягують ковдру на себе, тим краще для України. 

P.S. Тим часом володимир путін зустрівся із сином свого ставленика у Чечні рамзана кадирова 17-річним ахматом. «Найбільш вірогідною версією причини зустрічі кремлівського диктатора з кадировим-молодшим є демонстрація того, що путін, як мінімум, частково пробачив своєму чеченському ставленику його попередні витівки. Проте поки що тримає його на відстані, – коментує політичний аналітик Вадим Денисенко. – У цих стосунках склалася така ситуація, при якій кадиров залежить від путіна не менше, ніж путін від кадирова. Саме тому, попри останні розбіжності і навіть імовірну (хоч і не підтверджену хворобу лідера Чечні) путін демонструє, що він не бачить в Чечні якогось нового лідера не з клану кадирова».

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel