Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
У Швейцарії загадково померла  акушерка коханки путіна

У повідомленні про смерть Наталії Тібо-Кондратьєвої (крайня праворуч) зазначено, що вона була кремована вже наступного дня після кончини.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

У Швейцарії загадково померла акушерка коханки путіна

Вона називала кремлівського диктатора «батьком росії»

64-річна швейцарська лікарка Наталія Тібо-Кондратьєва, яка приймала пологи у ймовірної коханки путіна Аліни Кабаєвої, померла за незрозумілих обставин. Вона народилася в СРСР, очолювала медичну бригаду під час появи на світ щонайменше двох таємних дітей володимира путіна з його коханкою – гімнасткою Аліною Кабаєвою. Причому лікарка померла за чотири дні до того, як про її роль у житті диктатора розповіли журналісти-розслідувачі видання «Проєкт». 

Цікаво також, що у повідомленні про її смерть зазначено, що вона була кремована вже наступного дня після кончини.

Смерть лікарки настала за чотири дні до того, як про її роль у житті диктатора розповіли журналісти-розслідувачі видання «Проєкт».

На фотографії, зробленій на красній площі 9 травня 2019 року, Тібо-Кондратьєва разом із двома іншими швейцарськими лікарками, які прилетіли приблизно в цей час для надання допомоги Кабаєвій під час пологів. Усі вони працюють у клініці Святої Анни в Лугано, де, як повідомлялося, Кабаєва раніше, у 2015 році, народила першу дитину.

У 2020-му в соціальних мережах Тібо-Кондратьєва опублікувала повідомлення, яке, як видається, натякає на її знайомство з путіним. «Він єдиний і неповторний тато для всієї матінки росії! Дякую, що не забули мене», – написала вона.

Зазначимо, що цими днями журналісти російського видання «Проєкт» уперше опублікували інтер’єри нібито резиденції російського диктатора володимира путіна на Валдаї. Поруч із маєтком спеціально збудований деревʼяний терем для коханки путіна Аліни Кабаєвої та їхніх спільних дітей. Там вони нібито і живуть. 

Читайте також: У москві спалахнув офіс пропагандистського телеканалу «спас».

Реклама Google

Telegram Channel