Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Дівчина провела під завалами 5 годин, обіймаючи кота

«Дякую за врятоване життя і допомогу. Тепер кошти спрямуйте на ЗСУ».

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Дівчина провела під завалами 5 годин, обіймаючи кота

Вражаюче фото врятованої Катерини Мельник (на фото) з чотирилапим другом облетіло чи не всі українські ЗМІ

Їх дістали з-під завалів житлового будинку у Запоріжжі, по якому 2 березня росія завдала удару ракетою С-300. Катерина подякувала рятувальникам, зокрема співробітнику ДСНС на ім’я Павло. 

«Ви мій ангел, ви почули і відкопали мене, заспокоювали і вивели. Ви – людина з великої літери», – звернулася вона до нього.

Ви мій ангел, ви почули і відкопали мене, заспокоювали і вивели.

Дівчина розповіла, що її квартиру на другому поверсі після ракетного удару засипало уламками верхніх поверхів. «Я була вдома не сама, а з хлопцем – його викинуло в під’їзд, і він зміг вибратися. Його одразу «швидкою» доправили до лікарні, бо в нього сильна рана голови. У принципі, почуваюся нормально: рану обробили, то кров запеклася на волоссі. Болить тільки спина, забій грудної клітки, ребра цілі. Я вважаю, мені дуже пощастило. Могло бути набагато гірше», – зазначила вона.

Також Катерина Мельник подякувала небайдужим, які допомогли їй. За словами дівчини, матеріальної допомоги, яка вже є, їй досить, відтак вона закликала допомагати далі не їй, а українській армії та рятувальникам.

Ні, ніякі орки не переможуть такий народ… 

P.S. Внаслідок російського ракетного удару по Запоріжжю 2 березня загинуло щонайменше 13 людей, серед них восьмимісячне маля. Ще 5 осіб вважаються зниклими безвісти...

Читайте також: ««Кажи, що ти вагнерівець»: у ліквідованого окупанта знайшли цікаву пам’ятку».

Реклама Google

Telegram Channel