Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
На війні загинув один  із прийомних синів великої родини Проциків із Львівщини

На вихідні та свята усі з’їжджалися до великого рідного дому.

Фото із сайту 24tv.ua.

На війні загинув один із прийомних синів великої родини Проциків із Львівщини

У сім’ї є 13 дітей, з них лише двоє – біологічні. Окрім цього, батьки тішаться вже сімома онуками

«У Жовтанецькій територіальній громаді, що на Львівщині, 1 березня повідомили про трагічну звістку, яка принесла великий сум і біль – загинув захисник Богдан Рільник, син великої сім’ї Ірини та Михайла Проциків із села Жовтанці. Процики, маючи двох рідних дітей, усиновили ще 11. Усі були вихованцями місцевого дитячого будинку «Джерело життя».

У Героя Богдана залишилися дружина, діти та численна родина.
У Героя Богдана залишилися дружина, діти та численна родина. 

Прийомного сина Богдана, як і інших дітей, виховували в сім’ї в любові до Бога та України. «Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх, від Івана 15:13. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного Захисника України! Вічна і світла пам’ять Герою! Слава Україні! Героям слава!» – мовиться у повідомленні Жовтанецької територіальної громади.

Через передраковий стан, який діагностували лікарі, Ірині заборонили народжувати. 

Зазначимо, що українські ЗМІ неодноразово писали про цю сім’ю. Подружжя мало двох синів, а тому дуже хотіло доньку. Через передраковий стан, який діагностували лікарі, Ірині заборонили народжувати. «Це навіть сини нам підказали усиновити дітей», – розповідала раніше Ірина журналістам. Порадившись, родина всиновила одразу 5 дітей. Їм було від 12 до 16 років.

Зараз із батьками проживають п’ятеро дітей. Але на вихідні та свята усі з’їжджаються до рідного дому. А він у них великий: помешкання у 2014 році купила держава. Його вартість, до речі, була дуже високою, але власники зменшили ціну на 25% через те, що були вражені історією цієї родини. 

Читайте також: Автомобіль підірвався на міні у Ковельському районі: у міській раді назвали ім'я загиблого бійця.

Реклама Google

Telegram Channel