Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Керівник «Антонова» очікував на росіян  і вирішив зберегти для них «Мрію»

Сергій Андрійович Бичков очолював державне підприємство «Антонов» із осені 2020 року до квітня 2022-го.

Фото із сайту mil.in.ua.

Керівник «Антонова» очікував на росіян і вирішив зберегти для них «Мрію»

За інформацією ексрадника Офісу Президента Олексія Арестовича, звільнений із посади гендиректор держпідприємства «Антонов» Сергій Бичков – людина із проросійською позицією

Під час інтерв’ю журналіст видання «Гордон» розповів, що, за його інформацією, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський за кілька днів до початку повномасштабної війни наказав Бичкову евакуювати літак «Мрія», що стояв у Гостомелі. 

Однак очільник держпідприємства не послухав міністра, літак не евакуювали – і в перші дні бойових дій росіяни розбомбили його.

Наскільки б ефективнішими були дії ЗСУ без цих зрадників! А може, й самої війни не було б, якби не усілякі проросійські ОПЗЖ чи «какаяразніца». 

У відповідь Олексій Арестович зазначив, що слідство щодо цього триває. «Він же (Бичков. – Ред.), згідно з чутками – досить перевіреними, завжди був на чітко проросійській позиції. І, за деякими даними, чекав на прихід [росіян] та вирішив зберегти для них літак. Але це слідство має доводити. Це на рівні чуток», – уточнив він.

Україна просто кишить відкритими і прихованими прибічниками кривавої росії. Наскільки б ефективнішими були дії ЗСУ без цих зрадників! А може, й самої війни не було б, якби не усілякі проросійські ОПЗЖ чи «какаяразніца». 

Сподіваємося, що хоч зараз українці нарешті перестануть загравати із «рускім міром», а почнуть по-справжньому плекати все своє – від мови і до віри.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google
  

Telegram Channel