Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зручні босоніжки

Prom.ua

Зручні босоніжки

Вони — неодмінні супутники модниць усіх часів і народів: на шпильці, на платформі, зі стрічками, без підборів і з ними. Як вибрати саме ті, ідеальні, що прикрасять ваші ніжки, зроблять літні прогулянки приємними і комфортними?

Не секрет, що розмір у виробників не завжди однаковий. Тож, лише примірявши, зможете відчути свою пару. Наступне питання — якість. Літнє взуття має виготовлятися з м’якої натуральної шкіри. Якщо поверхня босоніжок зроблена з текстилю, то внутрішня обшивка повинна бути обов’язково шкіряна. Не менш важливо перевіряти шви на виробі. Нерівні, неохайні стібки та наявність ниток, що стирчать, — неприпустимі.

Основним чинником упевненої ходи літніми вулицями є правило, згідно з яким підбори будь–якої висоти мають бути стійкими, колодка — зручною, невагомою. На жаль, не всім щастить знайти босоніжки бажаної форми, які б допомогли приховати деякі недоліки і підкреслити красу ніг. Жінкам із широкими ступнями не підійдуть надміру відкриті, натомість пасуватимуть із закритими боками. Низькі широкі щиколотки можна приховати ремінцями, що обвивають кісточку. Наявність високого підбору обов’язкова. Платформа — ідеальний варіант для невисоких.

Telegram Channel