Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 28 травня – 3 червня

ОВЕН. Постарайтеся бути одночасно ввічливим і наполегливим, саме така схема поведінки стане ключем до успіху і в професійній сфері, і в особистому житті. У вихідні практично всі справи вдаватимуться вам легко. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

 

ТЕЛЕЦЬ. Ваша зібраність і дотепність дадуть позитивний результат. Вирішуйте проблеми в міру їх виникнення, не витрачайте зайвих сил на критику та жалість до себе. У вихідні активний відпочинок допоможе відновити сили. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

 

БЛИЗНЮКИ. Ви матимете нагоду проявити ділову хватку та поінформованість. Однак не перестарайтеся, встановлюючи свої правила гри. Приділяйте більше уваги вирішенню невідкладних проблем. У вихідні ймовірні різкі зміни настрою. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

 

РАК. Позбувайтеся шкідливих звичок. Саме час для важливих кар’єрних починань. Але покладатися можна тільки на власні сили. У вихідні домашні справи вимагатимуть уваги, але постарайтеся не звалювати всі проблеми на себе. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

 

ЛЕВ. З’явиться можливість зміцнити авторитет, отримати підвищення на посаді. У вихідні не беріться всіх виховувати, необережно мовлене слово здатне розпалити конфлікт у родині. Будьте уважніші до близьких. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

 

ДІВА. Не спокушайтеся фальшивими обіцянками, недоброзичливці постараються вам нашкодити. Вірте у власні сили. Від інтенсивності вашої роботи залежатиме й винагорода. У вихідні можете розраховувати на допомогу друзів і родичів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

 

ТЕРЕЗИ. Мудрість і стриманість допоможуть успішно впоратися зі складною ситуацією на роботі. Не піддавайтеся емоціям, почуття можуть змусити вас піти на невиправданий ризик. Вихідні проведіть на природі. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

 

СКОРПІОН. Гарний час для здійснення задумів. Женіть від себе лінь і дратівливість, позитивне налаштування принесе успіх. На роботі можливі зміни на краще, підвищення зарплати. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

 

СТРІЛЕЦЬ. Не поспішайте нічого купувати, не залазьте в борги і кредити. Варто поміркувати над раціональним використанням свого бюджету. Будьте обережні, обдумуйте свої рішення й не вірте обіцянкам. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

 

КОЗЕРІГ. Настає світла смуга у вашому житті, вдасться благополучно вирішити старі проблеми і зайнятися чимось новим. Саме час позбутись і старих звичок. Ви вразите всіх своїм розумом, а заодно довідаєтеся багато корисного й цікавого. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

 

ВОДОЛІЙ. Виникне відчуття, що від вас забагато вимагають. Однак не жалійте себе, все це досвід, який вам пригодиться. У вихідні не доводьте суперечки до конфлікту, відстоюючи свою точку зору. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

 

РИБИ. Не займайтеся самокопанням і самокритикою. У вас все вийде, якщо докладете зусиль. Однак, коли зачиняються одні двері, відчиняються інші. Вихідні принесуть нові можливості. Сприятливий день

– середа, несприятливий – четвер.

Telegram Channel