Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцький журналіст братиме участь у виборах до парламенту

Тарас Шкітер не є членом жодної з політичних партій та бере участь у виборах як самовисуванець.

Фото прес-служби ГР «СВІДОМІ».

Луцький журналіст братиме участь у виборах до парламенту

ЦВК зареєструвала кандидатом у народні депутати  в одномандатному виборчому окрузі №22  лучанина Тараса Шкітера

Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії № 1139 від 22 червня 2019 року, кандидатом у народні депутати в порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в одномандатному виборчому окрузі № 22 є директор ГО «Громадянський Рух «СВІДОМІ».

28–літній Тарас Шкітер народився та проживає в місті Луцьку, не є членом жодної з політичних партій. Він — відомий на Волині телеведучий і продюсер популярного суспільно–політичного ток–шоу «Протилежний погляд. LIVE», директор інформаційного агентства «Конкурент». Лучани знають журналіста як громадського діяча та співзасновника «Громадянського Руху «СВІДОМІ».

Луцьк має бути комфортним і безпечним для лучан. Громадянський Рух «СВІДОМІ» розробляє багато проєктів у цих напрямках.

За першою освітою Тарас Шкітер — лікар. Закінчив Українську медичну стоматологічну академію у місті Полтаві. Навчання поєднував із реалізацією громадських та соціальних проектів, спрямованих на допомогу й підтримку дітей–сиріт. Під час проходження інтернатури займався розробленням проєктів у сфері зв’язків із громадськістю та медіа. Згодом Шкітер закінчив курси з медіа та журналістики, написання текстів та підготовки контенту у «Вільній школі журналістики».

З 2015 року є помічником–консультантом депутата Луцької міської ради Андрія Покровського. У 2018–му став учасником топ-100 телепроєкту «Нові лідери» з проєктом «Захист інтересів виборців в округах без депутатів». Нині він регулярно бере участь у політичних ток–шоу на національних телеканалах. Тарас Шкітер не є членом жодної з політичних партій та бере участь у виборах як самовисуванець.

Нещодавно в інтерв’ю для «12 каналу» журналіст поділився своїм баченням розвитку Луцька та розповів, яким уявляє обласний центр Волині в наступні 5 років. «Луцьк має бути комфортним і безпечним для лучан. Громадянський Рух «СВІДОМІ» розробляє багато проєктів у цих напрямках. Вважаю, що комфорт та безпека дадуть змогу зробити його таким містом, у якому хочеться жити», — резюмував Шкітер.

Віктор ПЕТРИК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel