Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 19–25 лютого

ОВЕН

Тиждень може принести не надто приємні сюрпризи. Вам необхідно проявити неабияке терпіння, не нервувати і не ускладнювати взаємин. Діти радуватимуть вас. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Впроваджуйте в життя плани й ідеї. Ситуація вимагатиме прийняття серйозних рішень. Випадкові зустрічі відкриють для вас нові перспективи. Задумайтесь, чи не висуваєте ви у родині завищених вимог. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

БЛИЗНЮКИ

Пам’ятайте, що все у ваших руках. Наполегливо працюйте – ваші зусилля й креатив належно оцінять. Можна очікувати додаткового прибутку. Стримуйте свою дратівливість. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

РАК

Назріло багато справ, які ви колись відклали на потім. Це сприятливий час для рутинної роботи – непомітної, але необхідної складової успіху. У вихідні можливі фінансові проблеми. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

ЛЕВ

Гарний період для вирішення непростих проблем, що мають емоційне підґрунтя. Доведеться приділити багато зусиль організаційним питанням, постарайтеся нікуди не спізнюватися. Знайдете вихід зі старої заплутаної ситуації. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА

Менше критикуйте колег і спокійніше ставтеся до недоліків близьких. Цінуйте свою працю, інакше вашим альтруїзмом і заниженою самооцінкою скористаються недруги. У вихідні бажано відкласти поїздки. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ТЕРЕЗИ

Зверніть увагу на кар’єрний ріст. Можливі вагомі досягнення, але для цього потрібно продумувати все: що і як говорити, як рухатися, який у вас імідж. А от з ризикованими планами бажано не поспішати. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

СКОРПІОН

Вдасться підвищити авторитет і досягти визнання. Не відволікайтеся, робіть свою справу. Порадує цікава інформація. Вихідні можуть подарувати нові ідеї й приємне спілкування. Діти повідомлять позитивні новини. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ

Ймовірні зустрічі, важливі для вас у професійному плані. Постарайтеся поводитися коректно в будь-якій ситуації. Не розповідайте стороннім людям зайвого про себе. У вихідні порадуйте чимось близьких. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

КОЗЕРІГ

Ваша увага має бути сконцентрована на повсякденних справах. Співпраця з діловими партнерами виявиться взаємовигідною і плідною, якщо корисливі інтереси не стануть самоціллю. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ

Скористайтеся можливістю створити міцну базу для нового ділового партнерства. Назрівають серйозні зміни, можливі корисні знайомства. Будьте обачні щодо пропозицій високооплачуваної роботи. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

РИБИ

Ви перебуватимете в центрі подій. Доведеться вникати в усе, що відбувається, й брати на себе відповідальність. Зосередьтеся, стримуйте роздратування, не будьте надто принципові в дрібницях. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Telegram Channel